Dance Paradise stage ove godine sa još jačim programom!

Dance Paradise stage ove godine sa još jačim programom!

Magični dragulj prošlogodišnjeg Sea Dance festivala, bina koja je okupila sve strastvene klabere i ljubitelje elektronskog zvuka, Dance Paradise stage ove godine donosi još bolji i bogatiji line up, zajedno sa unapređenom produkcijom, koji će pored domaćih i regionalnih imena, biti dodatno ojačan sjajnim internacionalnim izvođačima u čijim diskografijama se nalaze neka od najuspešnijih izdanja elektronske muzike.
 
Smeštena na plaži, uz šum talasa, okružena plavetnilom neba i mora, Dance Paradise stage je postao sinonim za mesto najbolje letnje zabave, ne samo na Jadranu, već i u Evropi, koju ovog  jula nikako ne smete propustiti.
 
Zahvaljujući ostvarenoj saradnji festivala sa brojnim renomiranim produkcijskim i izdavačkim kućama, jedna od najlepših plaža na Jadranu, od 15. do 18. jula, pretvoriće se u jedinstveni evropski centar savremene plesne muzike i među prvim potvrđenim imenima izvođača ugostiti predstavnike čuvenog američkog muzičkog kolektiva Crew Love: čuveni DJ dvojac Soul Clap, Pillow Talk, i DJ-a Nicka Monacoa, kao i predstavnike popularne muzičke platforme i globalnog brenda TheSoundYouNeed: DJ zvezde Bondax, TCTS, StarSlinger, i FKJ-a. U narednim nedeljama listi izvođača na Dance Paradise bini pridružiće se i mnoga druga sjajna imena elektronske muzičke scene.
 
U četvrtak 16. jula, sve ljubitelje dugotrajnih žurki i svitanja na Dance Paradise bini očekuje mančesterski bass DJ i producent TCTS, koji je pažnju javnosti privukao odličnim singlom „Hands“. Portal Beatport nazvao je ovo izdanje „tajnim oružjem bass muzike“, svrstavajući TCTS-a rame uz rame sa veličinama kao što su Machinedrum, Nathan Fake i Gang Colours. Istog dana, a takođe iz Mančestera, nastupiće DJ i producent, te ultimativni remiks majstor Star Slinger, prepoznatljiv po hvaljenim remiks izdanjima zvezda kao što su Duke Dumont, London Grammar, Jessie Ware, Ellie Goulding, Gold Panda i Kendrick Lamar. U plesni raj 16. jula dolaze izaslanici muzičke familije Crew Love, u kojoj su priznati producenti okupljeni radi širenja uni-verzalne ideje ljubavi! Ovaj specijalni tim za buđenje najfinijih emocija, čine hvaljeni bostonski DJ dvojac Soul Clap, tročlani kalifornijski bend PillowTalk i „Frisco-disco“ DJ Nick Monaco.
 
Treće večeri festivala 17. jula nastupiće dva vunderkinda, Adam Kaye i George Townsend, poznatiji pod imenom Bondax! Sporom i zavodljivom verzijom house muzike, tope publiku od Arktika do Antarktika u hipnotičnom plesu, kao stvorenom za topao pesak Jaza između nožnih prstiju. Veštinu da punim vokalima i balearskim melodijama održe konstantnu plesnu magiju ispred sebe, među prvima je prepoznala čuvena mentorka mladih talenata, BBC radio-zvezda Annie Mac, a već im se predviđa karijera ravna onoj koju danas uživaju Disclosure. Na listi muzičkih inovatora na ovogodišnjoj Dance Paradise bini, nalazi se i zvezda u usponu FKJ aka French Kiwi Juice. Parižanin koga već nazivaju predvodnikom novog talasa francuske elektronske muzike, velikim koracima stiče internacionalnu slavu kroz izdanja kao što je EP „Take Off“. Izrazito traženi nastup ovog „one-man-band“-a, tokom kojeg FKJ uz semplere, svira još gitaru, bas i klavijature, zakazan je u petak 17. jula!
 
Ulaznice se prodaju po cenama od 5990 za Exit festival, te 3990 dinara za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za deset dana Exit Avanture (EXIT + Sea Dance) može se nabaviti za samo 6990 dinara na Exitfest.org. Paketi koji pored ulaznice sadrže prevoz i smeštaj na oba festivala, mogu se pronaći na sajtu Exittrip.org.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar