Božo Vrećo i Marko Louis predstavili zajednički singl i spot - Pašana

Božo Vrećo i Marko Louis predstavili zajednički singl i spot - Pašana

Božo Vrećo i Marko Louis  predstavili su novu pesmu i spot koja nosi naziv "Pašana", a inspirisana je stvarnim događajima. Radnja prati devojku koja se 1871. godine otrovala u Hadži Fatiminom hamamu u Foči usled neuzvraćene ljubavi. Pevač sevdalinki i soul pevač su spot snimali u Sarajevu i Mostaru u crno beloj tehnici, a pesma je premijerno izvedena na solističkom koncertu Bože Vreće u sarajevskom BKC-u ove godine.

"Hvala svim mojim prijateljima koji su predano i drugarski radili na spotu i svima Vama koji ćete uživati u svemu, i pjesmi i energiji i ljubavi koja je utkana unutra...Sve scene su snimane u 5 ujutro u oba grada i šalili smo se do suza i prekrasno družili i zaista,sve je prošlo kao san!", izjavio je zadovoljni Božo

Na koncertu u Beogradu sam prvi put imao priliku da ga čujem uživo i oduševio sam se najiskrenije. Dok je trajao koncert razmišljao sam kako bi dobro bilo da se napravi spoj njegove i moje muzike. U jednom trenutku se okrećem prema mojoj ženi da joj saopštim ideju i ona me preduhitri i predloži mi isto. Kada se završio koncert Božina i moj zajednička drugarica Katarina nas upoznaje i tako je sve krenulo. Nekako smo se energetski spojili i «Pašana» je možda tek početak saradnje“, kaže naš kantautr Marko Louis koji i priprema novi materijal koji će raditi u kolaboraciji sa kolegama i prijateljima muzičarima.

"To će biti zanimljiv spoj različitih zvukova i senzibiliteta koje ću sa mojim dragim kolegama predstaviti. Nazvao bih to malim putovanjem kroz vreme i prostor, koje ne poznaje granice. Moj prijatelj Božo Vrećo i ja smo upravo započeli te putešestvije, singlom i spotom za pesmu "Pašana", a na mom novom izdanju će se naći još pesama rađenih u kolaboraciji sa drugim kolegama", dodaje Marko.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar