Trenutno i efikasno rešenje za ujednačen ten

Trenutno i efikasno rešenje za ujednačen ten

U današnjoj eri selfija i društvenih mreža, još više je izražen uticaj akni na pojedince. Mladi dele slike i sadržaj iz svog života, stvaraju krugove prijatelja na društvenim mrežama, žele biti viđeni u datom trenutku i zbog toga traže način kako da što pre „poprave“ ten na fotografijama.

Ove godine La Roche-Posay nudi jedinstveno rešenje i predstavlja novitet u nezi problematične kože: EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT korektivnu toniranu negu koja ujednačava ten i deluje protiv fleka i nepravilnosti na koži. Osim jedinstvene nege, La Roche-Posay je razvio online platformu #FreeFromSpots u saradnji sa dermatologom i najpoznatijim YouTuberima, koji razbijaju mitove o bubuljicama i daju savete o pravilnom tretiranju kože sa nepravilnostima.

La Roche-Posay

"Moderna dermatologija nudi veliki broj tretmana za borbu protiv akni koji su neefikasni ako im pacijent nije dosledan. Nažalost, prosečan pacijent nema strpljenja držati se propisanih tretmana, zato je potrebno pronaći drugačije rešenje. Osim toga, brojke pokazuju da se otprilike polovina pacijenata ne drži propisanih tretmana“, ističe dermatološkinja dr Brigitte Dreno. Najčešće rešenje mladih sa problemom nepravilnosti na licu je „photoshop“ i/ili velika količina proizvoda za prekrivanje. Rešava li to zaista problem nepravilnosti na koži?

Dvostruka korekcija masne kože sklone aknama u dve nijanse
Brzo i lako nanošenje lagane teksture stvara osećaj prijatnosti i hidratacije, a istovremeno ostavlja mat efekat na koži. EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT proizvodi se u dve nijanse: LIGHT i MEDIUM, za svetlo i prirodno prekrivanje bez začepljenja pora. Uz La Roche-Posay termalnu vodu prirodno bogatu selenom dokazanog dermatološkog delovanja, umiruje kožu, smanjuje nadraženost i deluje kao antioksidant.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar