Spoj ruža, sjajila i balzama

Deborah Shine Creator – nijansa 14 - Deborah opisuje ovaj proizvod kao spoj ruža, sjajila i balzama (dobro njihova definicija je malo duža i ukrašenija pa sam ja to skratila) i ja bih se složila sa njima.

Mislila sam kako ću mrziti ovaj proizvod i uredno sam ga zaobilazila u DM-u. Smatrala sam da šljokice u njemu grebu usne, ne znam zašto sam imala taj dojam, ali eto. Ah, zapravo znam. Imala sam jedno sjajilo (mislim da je bilo od MAC-a, nisam ziher trenutno) i isto je imalo kao taj neki shimmer/glitter u sebi i kada bi se posušio, tj. kada bi sjaj krenuo nestajati te šljokice bi krenule grebati. No, na netu sam vidjela puno pozitivnih reakcija o ovim ruževima i odlučila sam ga ipak isprobati.

Stvarno sam zadovoljna s ovim ružem, nijansa koju imam je broj 14. Malo tamnija, roskasta nijansa. Samo mi lagano naglasi prirodnu boju usana.

Nijanse i pigmentiranost
Kako sam ih swatchala u dm-u primjetila sam da je većina nijansi zapravo tako nježno pa ako tražite pigmentirane ruževe onda ovi nisu za vas. Najsvjetlije nijanse su skoro pa i nevidljive, a ova moja u tubi djeluje puno tamnije no što zapravo je. Kako sam išla prema tamnijima tako se i pigmentiranost počela poboljšavati. Odlučila sam se za nijansu 14 jer sam htjela nešto za svaki dan, prikladno za razno razne (ne)prigode.

Tekstura
Zaista bih rekla da je ovaj ruž spoj ruža, sjajila i balzama, ali bez one ljepljivosti koju sjajila znaju imati (i koju ne volim niti malo, zato valjda i imam sveukupno dva sjajila :D). Fin je na usnama i kako ga nosite tako se polako upija u same usne. Jako je ugodan na usnama, moram priznati i mislim da mi se to zapravo najviše svidjelo. Od sjajila usne znaju biti previše ljepljive, a i ono stvarno brzo nestane s usana (makar uzmite u obzir da ni ovi ruževi nisu najtrajniji i uber otporni). Balzame pak volim, a ovaj ruž uz to što ima taj neki balzam osjećaj daje i lijepu boju i sjaj.
Deborah Shine Creator – nijansa 14
Okus i miris
Okusa nema (jeeej), a miris je neki blagi slatkasti i to samo dok ga mirišete direktno iz tubice. Kada ga nanesete na usne nećete više osjećati taj miris.

Trajnost
Ukoliko ne jedete i ne pijete ostati će vam na usnama nekih par sati, ali ćete osjetiti po teksturi da vam usta više nisu toliko glatka i da polako nestaje s usana. Jedna mi je curka na fejsu napisala da bi joj se pojavio brašnasti osjećaj kada bi ga nosila cijeli dan bez obnove. Meni se to nije dogodilo niti jednom, a od tada ga nosim skoro svaki dan i isprobavala sam ga par dana bez obnavljanja kako bi vidjela hoće li mi se to dogoditi. Osjećaj nikada nije bio brašnasti, naprosto bi ruž izblijedio i to bi bilo to.

Nije najtrajniji ruž, zahtijeva obnovu nakon jela i pića i voli se preslikati na šalice/čaše.

Pakiranje
Ne sviđa mi se, mislim nemojte me krivo shvatiti ovako na oko pakiranje je lijepo i elegantno. Međutim, mene živcira čep. Morate točno pogoditi dobru stranu da biste ga zatvorili, a ja sam si već ne znam koiko puta okrhnula ruž. Dobro, sada sam ga već i malo  potrošila pa nema opasnosti od toga više. No, svejedno me živcira. Što nisu mogli napraviti da se može zatvoriti bez obzira na koju stranu idete. Mislim tko pazi i gleda kad zatvara ruž? Eto, ispuhala sam se :D.

Ima li neke ful kul sastojke?
Ima, ima.. Deborah kaže da ruž u sebi ima šipkovo ulje, antioksidanse, omega-5 kiseline, vitamine A i E.

Gdje kupiti?
DM, Mueller

                                                                                    Vaša Martina Medur

Martina Makeup by Martina Medur

Galerija

13517171322326_1.jpg
13517171542541_2.jpg
1351717174752_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar