Samo jedan sloj za crvene usne

Uz ruževe iz kolekcije Artdeco Dita Von Teese, koje ste već mogli vidjeti u prethodnim tekstovima, uzela sam i lip lacquer, u nijansi 28, i totalno me oduševio. Samo jedan sloj je dovoljan da vam se usne totalno zacrvene (pogledajte moje slike dolje). Nemam niti jedan ovakav proizvod u svojoj kolekciji tako da mi je ovo pravo malo otkriće.

Tekstura
Tekstura je baš lijepo kremasta, nije onako ljepljiva kao što sjajila znaju biti. Lagano se nanosi na usne jer onako fino klizi, ali opet treba biti i oprezan prilikom aplikacije jer voli odsklizati s usana.

Doduše, ne znam bi li ovaj proizvod spadao pod sjajila, po meni ne bi iako možda  izgledom podsjeća upravo na njih. Međutim pigmentiranost ovog lip lacquera kao i osjećaj na usnama čine ovaj proizvod, po meni, puno puno boljim od sjajila. Mislim da bi ovo bio više nešto kao tekući ruž, valjda..

Miris i okus
Ima neki fini miris, lagano slatkastki koji se osjeti i kada ga stavite na usne. Nije ništa napadno. Okusa skoro da i nema, isto ništa napadno.

Trajnost na usnama
Moram priznati da me i tu lagano iznenadio jer nije otišao kod prvog zalogaja i nakon prve šalice kave. Voli se, doduše preslikati na šalice/čaše, ali neće ni samo tako nestati s usana. Traje nekih 3 do 4 sata na usnama bez obnove. Međutim, nemojte očekivati čuda i izrazitu postojanost jer mu je tekstura ipak kremasta, a takve nisu najtrajnije. Voli se lagano razliti sa usana, pogledajte pod tips&tricks dolje..

Koliko se dobije proizvoda?
9 ml.

Tips&tricks za nanošenje
Trebati ćete malo mirniju ruku prilikom aplikacije ovog lacquera jer voli odsklizati s usana tamo gdje ne treba, posebno ako niste skoncentrirani. Također preporučam olovku za usne ispod njega ako želite da vam duže traje, a i korektor oko usana kako biste spriječili razlijevanje. Voli se lagano razliti, ne sada nešto strašno, ali lagano zna skliznuti.

Yay or Nay?
Yay, Yay, Yay :)

Istina je da bi mu mana mogla biti to što se voli razliti i malo pobjeći s usana, i možda bih inače rekla da je to neoprostivo. Međutim, ova divota je toliko pigmentirana i toliko ugodna na usnama da mu ja to opraštam u potpunosti. Malo olovke i/ili korektora i stvar je spašena. Ovo ionako nije proizvod koji nosim svaki dan već više za posebne prigode (kao npr. kada sam doma i ne znam što bi sa sobom pa se šminkam).

U ovoj recenziji sam vam iznijela sve dobro i loše i najbolje da sami prosudite treba li vam ovaj proizvod. Meni nije nimalo žao što sam ga uzela, divan mi je i nije mi problem napraviti tih par ekstra koraka zbog njega. I to razlijevanje nije sada toliko strašno da ćete završiti izgledajući kao Joker.

                                                                                    Vaša Martina Medur

Martina Makeup by Martina Medur

Galerija

13564371880581_1.jpg
13564372121261_2.jpg
13564372292644_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar