Rešenje za „bitku“ sa nepravilnim tenom - Dermablend

Rešenje za „bitku“ sa nepravilnim tenom - Dermablend

Žene oduvek vode „bitku“ sa nepravilnim tenom i sve do danas za postizanje ujednačenog izgleda bilo je potrebno naneti više slojeva kozmetičkih proizvoda. Iako takva kombinacija različitih proizvoda doprinosi ujednačenom tenu, i dalje ostaju vidljive nepravilnosti u obliku izbočina, udubljenja i ožiljaka. Linija Dermablend pomaže u korekciji vidljivih nepravilnosti na koži i obezbeđuje čist, ujednačen ten zdravog sjaja. Za visok stepen prekrivanja i ujednačavanje tena masne kože sklone aknama izaberite Dermablend 3D Correction, dok za prekrivanje laganih do umerenih kožnih nedostatka (nepravilan ten, podočnjaci, crvenilo, ožiljci, itd.) isprobajte Dermablend Fluid. Tokom marta iskoristite posebnu Vichy promociju, pa uz kupovinu odabranog Dermablend pudera isprobajte i Pureté Thermale 3u1 micelarnu vodu (30 ml) i otkrijte trikove poznate make-up umetnice Milice Jevtić u okviru specijalne brošure.

DERMABLEND 3D Correction je usavršen da bude idealan za kombinovanu i masnu kožu. Kako biste dodatno osigurali mat efekat na licu, preporuka za nanošenje je da koristite vlažne prste, četku za tečni puder ili sunđer natopljen termalnom vodom. Za prekrivanje podočnjaka neka Vaš izbor bude DERMABLEND Fluid jer se ova dva pudera idealno uklapaju i dopunjuju. Ukoliko imate problem sa razlikama u boji tena na licu poput tamnih fleka ili belih pečata bez pigmenta dobro je znati na koji način ćete ih najbolje prekriti“, istakla je Milica Jevtić isprobavajući Dermablend liniju.

Tagovi:

Komentara (1)

  • Da bi radili na tenu lica osnovno sta treba znati je prilagoditi ten boji kose.Iako su tamnije boje pogodne za jesen i zimu, ova čokoladno braon je prava stvar za proleće. Odlično će se kombinovati sa jarkim bojama i smelim dezenima koji će se nositi ovog proleća, pa i leta.

Dodaj komentar