Poljupci u bojama

Ovog proleća mislim da je došlo pravo vreme da ostavite po strani sjajeve, labela i zaigrate se bojama! Karmini su totalno IN! Ako ste sumnjivi u vezi ove ideje kazaću vam samo ono sto sam godinama govorila mojim drugaricama, karmin na usnama menja izgled vašeg lica! Pa ne kaže džabe dkny pr girl "crveni karmin je kofein za lice".

 Ako imate tanke usne pre nego što pomislite na igle i dodatke probajte prvo boje. Bez operacija, silikona samo uz pomoc karmina jarkih boja uvidećete promenu na vašem licu. Izbor nijanse je stvar ličnog stila i izbora, ali po mom mišljenju, sve nijanse crvene uvek su IN! Ove sezone posebno su u trendu karmini narandžaste ili boja breskve, a ako imate beo ten oni su  savršeni i za vas.
karmin
Za sve one koje će ovog proleća uvesti karmin u svoju dnevnu rutinu evo par malih saveta za početnike:
1. Kada prvi put nanesete karmin (pogotovo jako crveni) ne očekujte da će vam se svideti. Da, da drage moje navika je čudo! I mogu skoro da garantujem da neće. Zato krenite malim koracima. U početku nanesite karmin blago, čisto kako bi vam usne malo promenile boju, pa sa vremenom, kako se budete navikavali na ideju, pojačavajte boju.
2. Ako niste sigurni u to kako vam karmin stoji uradite mali test za vaše samopouzdanje. Zamolite nekog da vas slika sa rastojanja od 2m. Slika će vam sve reći, i sigurno podstaći samopouzdanje.
3. Karmin na zubima - NE NIKAKO!  Kada nanesete karmin napućite usne i stavite palac u usta (da kao mala beba). Na taj način ćete odstraniti višak karmina koji bi mogao da ode na zube.
4. O samim markama ne mogu vam puno reći. Nisam pobornik da je najskuplje najbolje, ali ni korišćenja najeftinijih marki. Sve to zavisi od proizvođača, nijanse, a i vas samih.
5. Ljubljenje vazduha je na tapetu. Nema smisla da svaku osobu obeležite vašim karminom. Zato pazite.
6. Pažnja, pažnja i pažnja! Karmin treba da uskladite sa šminkom! Čisto da ne bi izgledalo kao da ste ispali iz neke kafane. To odavno više nije u trendu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar