Najbolji parfemi za zimske dane

Najbolji parfemi za zimske dane

Tokom vremenskih promena koži je potrebna drugačija nega, jer se mora privikavati na hladnije ili toplije vreme. Isto tako su nam potrebni i različiti mirisi za zimu i za leto. Leti priželjkujemo citrusne, osvežavajuće note, dok nam zimi više prijaju teži, orijentalni i začinjeni parfemi.

Tresor Midnight Rose od parfemske kuće Lancome je aroma koja nas podseća na pravu ljubav. Otvara se notama maline i predivne ruže. Ima sladunjav miris sočnih voća i nežnih cvetova. U srcu parfema možemo osetiti jasmin i božur sa dramatičnim preokretom bibera i vanile. Glumica Emma Wadson reklamira ovu savršenu romantičnu kreaciju za zimu.

Kao što smo već navikli od Nina Ricci, i Nina Snow Princess je neodoljiv parfem. Prelepa ambalaža već na prvi pogled govori o čarima zime i snežnim pahuljicama. Primamljivo izgleda, a i sastojci su vrlo dobro iskombinovani. Iako su gornje note citrusne zbog lajma i limuna, ipak se aroma navodi kao sladunjava. Srednje note su bazirane na karamelu i praline, dok se u bazi nalazi vanila, mošus i kadar iz Virdžinije.

Za ljubitelje preslatkih akorda preporučujemo Prada Candy miris. Mlade devojke će sigurno obožavati ovu primamljivu kompoziciju koja je razigrana i veoma vesela. Sastoji se samo od tri komponenata: karamela čini bazu, banzoin se nalazi u srednjim notama, dok se mošus oseća u gornjim akordima. Ako volite slatko, navalite na Candy!

Elegantni miris od Dolce&Gabbana The One je njihov najpopularniji miris koji simbolizuje prestiž i moć. Predstavlja poseban stil jedne žene. Preporučuje se damama koje žele da osvoje pažnju drugih i da obaraju sa nogu svakog muškarca. Gornje note su sastavljane od kombinacije voća, srednje od arome cvetova, a bazu čine amber, mošus i vanila. Osvojite ceo svet sa The One!

Egzotična cvetno voćna kreacija Euphoria od Calvina Kleina je tajanstvena i blistava. Dramatične akorde su savršeno uklopljene u jedinstvenu bočicu interesantnog oblika. Parfem poziva da se uživa u mirisu i u lepoti života. Privlačan je kao tamno egzotično cveće. Sastojci su jednostavni, ali vrlo dobro kombinovani. Nar se može primetiti u gornjim notama, a lotus i orhideja u srednjim. Baza je nežna, zahvaljujući vanili, ljubičici, amberu i mošusu.

Parfem koji je i Oskar dobio: Chloé Eau de Parfum! Nežna puderasta aroma paše uz svaku ženu. Romantični akordi su veoma lepo sastavljeni i osmišljeni za žene sa stilom. Spada u red orijentalno cvetnih kompozicija koja predstavlja klasičan miris ove božanstvene parfemske kuće. Parfem simbolizuje odjednom romantiku, oštrinu i senzualnost. Srednje i gornje note su cvetne, dok je baza orijentalna.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar