Lak za nokte koji traje 7 dana?!

Sama pomisao da svaki put kad operete ruke možete da ostanete bez delova laka na noktima, a zatim ceo dan provedete skrivajući ruke ko zmija noge, učinaila je da ideja o laku koji traje 7 dana na noktima izgleda kao bajka iz usminkanih reklama. I mada koliko god te reklame lepo izgledaju, obećavaju učinak koji uvek izostane.
 
Ali nakon mnogo godina traženja, probanja i mnogo bačenog novca JA mogu da kažem da evo već 7 dan imam isti lak na noktima, i pritom on nije iskrzan!Pitate se kako je to moguce?! Verujete mi i ja sam u čudu, ali moj novi Maybelline Colorama lak za nokte je postao moj najbolji prijatelj ovih dana.  Čak i posle 7 dana lak ostaje na noktima bez krzanja i pucanja.
lak za nikte
Moram da priznam da sam i ranije koristila lakove ove marke, ali rezultati nisu bili toliko dobri što me je navelo na pomisao da veliki udeo u ovoj dugovečnosti ima i sama metoda nanošenja laka. Posto sam koristila dosta svetlu nijansu ( 95 Green Park) da bi dobila postojanost i izraženost boje lak sam nanosila 3 puta u tankim slojevima, pri čemu sam svaki put ostavila da se nanešen sloj dobro osuši.

Ideja da je istrajnost potekla od same tehnike pala mi je na pamet kada mi je moja sestra rekla da je ona istom metodom, ali pritom koristeći običan lak koji košta 100 RSD dobila isti rezultat.

Ne znam da li sam na pragu velikog otkrića, ali teorija definitivno vredna pomena. A ako neverujete probajte pa mi javite rezultate...

Tagovi:

Komentara (6)

 • 05.04.2012

  Ja imam ovakav zlatni i jedva ga skidam i sa acetonom :)

 • 05.04.2012

  E pa ovo vredi probati!

 • 06.04.2012

  Odoh da lakiram ,da probam :)

 • 12.05.2012

  o.p.i lakovi su odlicni,cijena je visoka ali ih opravdava

 • 21.08.2012

  Ovo je zaista istina...drago mi je da sam videla ovo, jer sam skoro probala ovaj lak i odusevljena sam!! :) A cena je ok u odnosu na sve ostale 'kvalitetne' lakove, a neuporedivo je bolji.

 • 22.11.2014

  Ovi lakovi jeste da traju,ali se jedva skidaju i brzo se zkusnu.

Dodaj komentar