Korektori za neutralizaciju nesavršenosti na licu

Korektori za neutralizaciju nesavršenosti na licu

MAX FACTOR je izbacio čitavu linija neutralizatora/korektora koja će vam pomoći da to jako lako i jednostavno uradite. A ja ću vam demonstrirati za šta i gde koju nijansu možete koristiti. U pitanju su CC (colour corrector) korektori, koji stižu u ovom divnom, praktičnom i jako slatkom pakovanju.  Linija sadrži 5 korektora/neutralizatora i 1 hajlajter/sjaj. Cena jednog CC stika jeste 1360 RSD.

Tekstura je na bazi gela, jako su pigmentovani, postojani, hidratatni, fotogenični,  ne skupljaju se u pore i linije...jedino na šta treba paziti jeste količina proizvoda. U zavisnosti od boje važe kože, neke od njih možete korititi same, kao običan korektor (što radim ponekad ) ali njihova osnovna namena jeste da neutrališu jako izražene podočnjake. Posle njih je potrebno staviti korektor u boji vaše kože. Možete ih koristiti na drugim delovima lica kako bi postigli savršen ten.

CORRECTS REDNESS
1.jpg
CC stik u zelenoj boji je odličan za neutralizaciju crvenila...bilo ispod oka ili oko nosa čak i na bubuljice..gde god imate...razmažete ga i nanesete korektor ili tečni puder.

CORRECTS DULLNESS
2.jpg
CC stik u ljubičastoj boji je najbolji za osvežavanje jako žute kože (kakva je moja), nanesete ga na centar lica pre tečnog pudera ili BB kreme. Možete ga koristiti i za osvežavanje sivkaste kože.
On je najbolje uklanja umor, kako žuta i sivkasta koža mogu da izgledaju.

CORRECTS DARK SPOTS - DARK
3.jpg
CC stik u boji breskve je najbolji za neutralizaciju plavih/ljubičastih podočnjaka...stavite manju količinu na njih...razmažete pa pređete sa korektorom u boji vaše kože i voila...nema ih!

CORRECTS DARK SPOTS - LIGHT
4.jpg
CC stik u svetlo rozoj boji je najbolji za neutralizaciju braon podočnjaka...isti princip kao sa predhodnim. Takodje ga možete koristiti kao i ljubičasti, da osvežite ten.

CORRECTS UNDER EYE CIRCLES
5.jpg
CC stik u žutoj boji...čuveni žuti korektor, koji je od sada konačno dostupan u našim drogerijama. Mislim čuveni jer sa njime možete da posvetlite delove lica kao Kim K. Možete ga koristiti pre ili posle običnog korektora (ja više volim posle), kako bi posvetlili i istakli pojedine delove lice,a možete samo predeo ispod oka, samo pazite da bude u obliku trougla da vam izduži lice.

HIGHLIGHTER
6.jpg
CC stik u sedefastoj bež boji je moj apsolutni favorit. Znate koliko volim hajlajtere, pogotovo kremaste i tečne, a ovaj je najbolji koji možete naći u našim drogerijama. On u principu nema boju, daje samo predivan sjaj, odličan za svaki dan, ne pomera puder ispod kada ga nanosite, traje ceo dan, a i predivno se slika.

Taanjicabb

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar