Emina Jahović otkriva koja tri proizvoda uvek ima u neseseru

Emina Jahović otkriva koja tri proizvoda uvek ima u neseseru

Puderi, ruževi, senke, ajlajneri... spisak proizvoda za šminkanje koje savremene žene danas koriste prilično je dugačak. Međutim, pitanje je za koje od njih se opredeliti ukoliko nemate dovoljno vremena za kompletan mejkap. Sa druge strane, devojke i žene sve češće žele prirodan i negovan izgled, i drže se pravila "manje je više". Upravo zato, Emina Jahović, pevačica i osnivač brenda Yaemina Beauty, izdvaja tri proizvoda sa kojima možete postići maksimalni efekat i koji bi uvek trebalo da vam budu na dohvat ruke.

- Kada uživam u slobodnom vremenu sa decom, ili kada idem na neki sastanak koji nije medijski ispraćen, volim jednostavan, ali upečatljiv dnevni look, koji izgleda lepo i odiše svežinom. Uživam u nanošenju i kombinovanju više različitih proizvoda, ali ukoliko bih morala da izaberem tri, ne bih imala dileme. Prvo bih nanela My jam sjaj za usne, koji ih omekšava, neguje i ističe. Potom, She sad yes duo, koji čine rumenilo i hajlajter. Na kraju, stavila bih Lashes on the rock maskaru, koja se brzo suši. Dovoljno je naneti samo jedan ili dva sloja, kako biste imale savršenu dužinu trepavica - istakla je Emina.

Ona je dodala da su upravo maskare All night long i Lashes on the rock među favoritima njene mejkap kolekcije koju od početka prati veliko interesovanje.

- Drago mi je da su proizvodi iz kolekcije šminke za kratko vreme zaslužili mesto u neseserima mnogih dama i da im omogućavaju da postignu željeni efekat u samo nekoliko koraka. Yaemina Beauty je tu sa idejom da ohrabri žene, da bude saveznik njihove lepote i energije. Verujte u sebe, volite sebe i negujte se. Vaše samopouzdanje je imperativ i bez njega nema istinske lepote. U susret Danu žena, svim pripadnicama lepšeg pola želim da se osećaju posebno i voljeno svakog dana - poručila je pevačica.

Pored šminke, velike simpatije osvojila je i linija parfema "Endorphins", koju čine četiri različite mirisne note pružajući idealnu kombinaciju mirisa za ceo dan.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar