Catrice: Never Let Me Go

Never Let Me Go i Rumble In The Jungle su jedine dvije Catrice palete koje posjedujem. Znate koliko obožavam Rumble paletu, uvrstila sam ju i u favorite od prošlog mjeseca te sam napravila jedan, ili dva hm hm…,  makeup looka s njom. Ova paleta mi je draga, ali moram priznati ne toliko kao Rumble.

Nijanse
Dakle, paleta ima ukupno četiri nijanse (dvije veće, dvije manje):
    prva nijansa (manja) je perlasto bjelkasta, shimmer finiš
    druga nijansa je rekla bih zlatni shimmer jer više zapravo za sobom ostavlja te zlatne čestice nego bilo što drugo i kao takvu ju koristim, stavim ju na neko sjenilo samo da dobijem malo tog sjaja/presijavanja
    treća nijansa je prekrasna srednje smeđa boja, savršeno pigmentirana, ima malo shimmera u sebi
    četvrto sjenilo (manja) je tamno, tamno smeđa nijansa, isto divno pigmentirana i sa najmanje shimmera od svih

Pigmentiranost
Nijanse iz Never Let Me Go palete nisu toliko pigmentirane kao iz Rumble palete. Bijela perlasta nijansa kao i zlatna shimmerasta trebaju nadogradnju kako bi postale vidljivije, međutim sa bazom ispod to se vrlo lako riješi. Druge dvije, smeđe nijanse su prekrasne i s njima sam jako zadovoljna.

Gdje kupiti
Mueller (većinu Catrice kozmetike kupujem tamo) ili Kozmo.

Zaključak
Paleta je ok, dakle dvije nijanse su stvarno divne, čak i ovoj bijeloj može proći slabija pigmentiranost jer najčešće te bjelkaste nijanse se skoro uvijek moraju nadograđivati kako bi se dobila lijepa boja. Međutim, ova zlatna nijansa je stvarno loša što se tiče pigmentiranost, čak joj ni baza ne pomaže. Kako mi ne bi samo stajala koristim ju kao shimmer, tj. da dodam malo tih zlatnih čestica pojedinim sjenilima. Ne znam mogu li se nijanse iz ove palete kupiti posebno (kao niti cijenu istih), ali ako mogu preporučam ove dvije smeđe nijanse jer su stvarno divne i lijepo pigmentirane.

                                                                                    Vaša Martina Medur

Martina Makeup by Martina MedurGalerija

13526301673544_1.jpg
13526301839582_2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar