Catrice lip tintovi - Ne nikako!

Catrice lip tintovi - Ne nikako!

Ne volim pisati negativne recenzije jer nekako smatram da nema pravila, nešto što nekome ne valja drugome je super i obrnuto. Uglavnom napomenem da mi se nešto nije svidjelo iz tog i tog razloga, i to je to. Međutim, ne znam kome bi ovi lip tintovi mogli odgovarati i ako mu/joj odgovaraju hoću vidjeti kako ih nanosi.

Dakle, radi se o Catrice liquid lip tintovima, a dolaze u ukupno tri nijanse, od kojih ja imam dvije i to Are You Red-y? i Wine-Tastic.

Nanošenje
Samo nanošenje je koma, treba vam valjda pola sata da dobijete koliko toliko željeni efekt. Uredno si skinem onaj prijašnji sloj koliko god čekala da se posuši. Nisam mogla dobiti ravnomjerni nanos nikako. Nanosi se baš ružno, neravnomjerno i nekako uvijek dobijem najviše proizvoda na obrubu usana. Uvlači se u sve linije na usnama, ako nema linija valjda izmisli svoje da se uvuče.

Jedan sloj je kao da ste nanijeli malo obojane vodice (a i sama tekstura je takva), drugi sloj je njah, treći malo bolje, tek tamo negdje oko petog sloja bi mogli početi raspravljati o boji i vidljivosti.. Mislim da mi je trebalo dvadesetak minuta do tog petog sloja :popizditis:.
Catrice lip tintovi - Ne nikako!
Trajnost
Kažu ne preslikava se, aha kak da ne.. Ako pijete ili jedete ode on s usana, u roku keks. I to se onako nekako neravnomjerno skida, kao da se guli. Barem je dosljedan u toj svojoj neravnomjernosti, eto to je plus :D. Izrazito se lako skidaju vodom, ali mi je to došlo kao olakšanje.

Osjećaj na usnama
Nije mi bio ugodan taj osjećaj na usnama, onako kad se krenu sušiti kao da lagano zateže usne. Mislim da ispod definitivno treba staviti neki balzam jer isušuju usne.

Tekstura
Obojana vodica.

Miris i okus
Uf, uf, uf… Jak, slatkasti miris, a okus, a joooj.. Ispirala sam usta valjda desetak minuta nakon svakog nošenja. Nosila sam ih par puta i onda odustala, bilo mi muka od tog spoja. Znam da sada već mislite ajme koja drama queen, ali zaista me je smetao taj okus i miris. Međutim, inače sam osjetljiva na okuse i mirise pa moguće da nekome ne bi smetalo.

Koliko se dobije proizvoda
5 ml, premalo. Nakon ova tri nošenja otišlo mi je valjda pola bočice.

Zaključak
Mrzim pisati ovakve negativne recenzije, ali dugo me jedan proizvod nije ovoliko naživcirao. Inače zaista volim Catrice kozmetiku, imam same riječi hvale za rumenila, palete sjenila, korektor, puder u kamenu itd. Međutim, za ovo nemam riječi, ah da imam hate, hate them!

                                                                                     Vaša Martina Medur

Martina Makeup by Martina Medur

Galerija

13515424535186_catrice_lip_tintovi_1sloj.jpg
13515424905917_catrice_lip_tintovi_2sloja.jpg
13515425361869_catrice_are_you_red_y_lip_swatch.jpg
13515425639174_p.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar