Kako da pronađete idealni hotel za vaše putovanje?

Kako da pronađete idealni hotel za vaše putovanje?

Datum vašeg dugoočekivanog odmora se približio, sa ushićenjem očekujete putovanje na kojem ćete uživati sa vašim najmilijima, i na trenutak zaboraviti na užurbanu svakodnevicu i sve obaveze koje ista nosi. Destinacija je odabrana, ali kako izabrati hotel koji će odgovarati potrebama svih članova porodice?  Partner insistira na hotelu od 5 zvezdica a vama je zbog savršenog ugođaja bitno da odabrana usluga bude isključivo all inclusive? Ne brinite, ostvarenje svih vaših želja je moguće u samo nekoliko klikova. Bukiranje hotela nikada nije bilo lakše. Travel House vam nudimo čak nekoliko opcija koje će znatno olakšati vaše pripreme i doprineti da vam svaki sledeći odmor ostane u posebno lepom sećanju.
 
Popuni upit
Zahvaljujući jednostavnoj i savršenoj formi na sajtu Travel House, planiranje putovanja je postalo veoma jednostavno. Kliknite na POPUNI UPIT i u samo nekoliko koraka kreirajte svoj savršen odmor. Dovoljno je da upišete odabranu destinaciju i u nastavku podelite sa nama svoja očekivanja – naši savetnici za individualna putovanja će sa zadovoljstvom učestvovati u ostvarenju istih. Definišite upit do najsitnijih detalja, podelite sa nama vašu omiljenu destinaciju, tip usluge, željenu kategorizaciju hotela, upišite predlog budžeta, dodatne komentare i očekujte ponudu na vašem emailu u roku od 24 sata. Naši savetnici će vam sa zadovoljstvom kreirati ponudu koja će odgovarati potrebama svih članova. Želite da kreirate odmor tokom kojeg ćete npr provesti tri dana u Havani a pet u Varaderu?  Napišite nam to u upitu, naša tajna uspeha ste upravo vi, zadovoljni klijenti.

Kolekcije hotela
Od odmora uvek i sa pravom očekujete samo najbolje i veoma vam je bitno u kakvom ćete hotelu boraviti? Ljubitelji ste dizajn/spa hotela, gradskih ili onih u kojima je usluga isključivo all inclusive? U cilju što jednostavnijeg odabira i želje da na odmoru doživite najlepše trenutke, njihovi savetnici su kreirali tematske kolekcije izabranih hotela koji su kombinacija želje za kvalitetom, pristupačnosti i vaših preporuka.

Filtriranje pretrage
U danima pred odmor se često osećate zbunjeno a pravi odabir hotela vam dodatno otežavaju svuda prisutne promocije? Vaša želja je hotel sa najvišom kategorizacijom, all inclusive usluga i turoperator preko kojeg već putujete godinama? Nemojte gubiti svoje dragoceno vreme i izlagati se bespotrebnom stresu tražeći ponudu na internetu. Travel House zaista ispunjavamo sve želje - u samo nekoliko koraka odaberite hotel koji će odgovarati svim članovima porodice.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar