Adults only i Adults prefer hoteli na Maldivima

Adults only i Adults prefer hoteli na Maldivima

Dok većina ljudi posmatra Maldive kao najbolju destinaciju za medeni mesec na planeti, sve veći broj porodica provodi odmor u ovom predivnom arhipelagu. Zbog toga je jedno od najčešćih pitanja od putnika na medenom mesecu ili godišnjici koji su to adults only hoteli na Maldivima, jer se očekuje da su oni osključivo usredsređeni na romantičnu atmosferu.

Međutim, samo jedan rizort je pravi Adults Only hotel, ali mnogi od njih posluju tako da su veoma loši izbori za porodice. Hoteli bez kluba za decu ili dečijeg bazena ili sobe za zabavu ne čine našu listu najboljih porodičnih hotela na Maldivima, ali to ne sprečava bar nekoliko roditelja da ih u nekom slučaju rezervišu. Ukoliko pretražujete na internetu „Maldivi iskustva porodica“, videćete da na Maldivima i nema mnogo porodica sa decom, možda u manjem broju u vilama na plaži, jer većina hotela zbog bezbednosti zabranjuje mlađima od 12 godina da borave u vilama na vodi. U nastavku su hoteli orijentisani na romantiku i odrasle.

Komandoo Island Resort 5*
Jedini pravi Adults Only hotel na Maldivima, što znači da je zabranjeno mlađima od 18 godina da borave u hotelu. Ovo malo ostrvo je godinama posvećeno potpunoj relaksaciji i udovoljavanju parovima. Ishrana je na bazi all-inclusive usluge, pa je komfor zagarantovan. Samo odtrvo je odlično za snorkeling i gnjurenje, a do njega se stiže hidroavionom od glavnog aerodroma.

Cena u zimskoj sezoni od 278 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od po 165 € osobi i noći

maldivi

Veligandu Island Resort 4+*
Sa 64 vila na vodi koje su za starije od 18 godina i samo 12 vila na plaži, jasno je zbog čega je ovaj hotel jedan od najpopularnijih za parove. Ovo je vrlo lepo ostrvo od 4+ zvezdice. Plaža je prostrana, puderastog peska, a laguna je jedna od najčistijih. Ovo je jedno od retkih privatnih ostrva u ovom cenovnom rangu, gde je pun pansion osnovna usluga i gde su deca kao gosti jako retka, tako da bi to moglo biti dobar izbor za mnoge na medenom mesecu.

Cena u zimskoj sezoni od 318 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od 195 € po osobi i noći

COMO Cocoa Island Resort 5+*
Sa 33 romantične vile na vodi i samo 3 apartmana na ostrvu, COMO Cocoa Island Resort je potpuno posvećen parovima i romantici, budući da nema nijednu aktivnost za decu. Ovo je takođe jedno od najluksuznijih hotela, gde nije samo priroda raj za oči, već i svaka sitnica u vilama. Svaka od vila na vodi je veoma privatna i dizajnirana je da izgleda kao tradicionalni maldivski ribolovački brod. Naravno, tu je izvrsni spa i joga paviljon sa stalnim instruktorom. Boravak u ovom hotelu je doživljaj za sebe i pamćenje za život.

Cena u zimskoj sezoni od 606 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od 402 € po osobi i noći

Conrad Maldives Rangali Island 6*
Jedan od najpoznatijih hotela na Maldivima, pre svega zbog svog podvodnog restorana, Conrad Maldives Rangali Island je smešten na dva ostrva povezana stazom od pontona, sa ukupno 71 vilom na vodi. Ovo je ustvari resort koji je family friendly, međutim postoji deo ostrva koji ima 21 King Spa Water Vilu i samo je za odrasle. Rizort je fascinantan, već dva puta proglašavan za najbolji hotel na svetu, sa vrhunskom uslugom koju Conrad lanac nudi.

Cena u zimskoj sezoni od 622 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od 389 € po osobi i noći
 
Mirihi Island Resort 5+*
Jedno od najmanjih privatnih ostrva na Maldivima, Mirihi ima samo 30 vila na vodi i 6 na plaži. Okarakterisan kao rizort za parove, uopšte nema dečijih bazena ili porodičnih sadržaja, tako da dece uopšte nema i to je nezvanično ostrvo samo za odrasle. Rizort je jedan od najbolje ocenjenih hotela na Maldivima sa najvećim brojem gostiju koji se vraća. Novijeg je datuma, prelepe lagune i neverovatne prirode za tako malo ostrvo.

Cena u zimskoj sezoni od 476 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od 335 € po osobi i noći

Angaga Island Resort and Spa 4*
Jedan od manjih hotela sa samo 20 vila na vodi i 50 vila na plaži, Angaga Island uopšte nema nikakvih pogodnosti za decu, tako da je odlično mesto za parove. Hotel je takođe prilično povoljan za uslugu i komfor koje pruža, naročito u letnjoj sezoni, sa jednim od najjeftinijih vila na vodi na Maldivima, još na bazi polupansiona (doručak i večera). Utisci gostiju su odlični, a vile na vodi su mnogo lepše nego što biste očekivali, sa staklom na podu zbog čega mate utisak da hodate po okeanu.

Cena u zimskoj sezoni od 220 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od 145 € po osobi i noći

maldivi

Adaaran Prestige Water Villas 5+*
Izgrađene na jednoj ivici ostrva Meedhupparu, Adaaran Prestige Vile na Vodi su poseban ekskluzivan deo koji je odvojen od sestrinskog odmarališta na ostrvu. Na ovom odeljku ima 20 vila na vodi, a svaka dolazi sa privatnim batlerom i savršenom All-inclusive uslugom od 5*. Svaka vila ima svoj privatni jacuzzi, mini bar i stakleni pod. Gosti ovog dela ostrva imaju sopstvene restorane i usluge bez dece, a mogu koristiti i restorane i sadržaje glavnog odmarališta.

Cena u zimskoj sezoni od 816 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od 688 € po osobi i noći
 
Adaaran Prestige Vadoo 5*
Ovaj butik hotel otvoren je 2009. Godine i sastoji se od samo 40 vila na vodi. Adaaran Prestige Vadoo je još jedan rizort u kojem svaka vila ima ličnog batlera. To je malo i intimno ostrvo bez nikakvih aktivnosti i objekata za porodice, tako da vrlo malo porodica sa decom ikada rezerviše ovde, iako nisu posebno zabranjene. Svaka vila na vodi ima jacuzzi i plunge pool, kao i deo sa staklenim podom. Već jako popularan među parovima na medenom mesecu, postaje priznat među ljubiteljima botik hotela.

Cena u zimskoj sezoni od 375 € po osobi i noći
Cena u letnjoj sezoni od 275 € po osobi i noći

Ukoliko vam cene ovih hotela ne odgovaraju, pretraživanjem na internetu „Maldivi cene“ naći ćete idealnu ponudu za sebe, dok upisivanjem „Maldivi putovanja medeni mesec“ možete pronaći dodatne popuste i pogodnosti za vaše svadbeno putovanje iz snova.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar