Održan je Europe Future Fashion 2012

Održan je Europe Future Fashion 2012

Dvodnevna modna manifestacija, koja već treću godinu za redom modno oživi splitsko podrućje, ovoga vikenda je izmamila modno osvještene splićane (i one koji to namjeravaju
postati) u hotel Lav. Iz godine u godinu, ovaj jedinstveni modni festival okuplja modne dizajnere iz Hrvatske i svijeta sa ciljem povezivanje domaćih i svjetskih dizajnera, i predstavljanjem njihovih radova našoj publici.

Što su nam ove godine ponudili dizajneri?

1.ALEN K.
Glavni organizator ove modne manifestacije, hrvatskog podrijetla sa francuskom adresom, i ove godine se predstavio splitskoj publici u svome prepoznatljivom stilu. Profinjene ženstvene crne haljine, osvježene bogatim detaljima poput čipke i perlica savršen su spoj elegancije i glamura. Dokaz da mala crna haljina ne mora biti monotona i klasična, Alen K. nam je predočio seksi haljinom,koja primjenom žoržeta otkriva dobar dio ženinog tijela, ali ipak strateška mjesta ostavlja sigurnima.

2.IVANA CVRLJE
Kreatorica I.C. nam je pokazala da duge haljine ne samo da su IN, već i da mogu biti možda čak i ženstvenije od minica! Definitivno je uspjela unijeti dašak Hollywoodskog glamura večernjim toaletama prevladavajuće nježnih tonova.

3.DE LENA
Dizajnerica se predstavila sa čipkastim nakitom-naljepnicama, koji je kao takav jedinstven u svijetu. Naljepnice zanimljivih oblika i formi, raznobojnim čipkama su krasile tijela modela.
De Lena je pokupila odlične reakcije od publike, a uskoro ćemo vidjeti tko je hrabar za ovakav način ukrašavanja tijela!

4.OLGICA ĐIKIĆ
Zanimljivo je bilo vidjeti što nam je pripremila dizajnerica iz Bosne i Hercegovine. Uglavnom su tu bile raznolike večernje haljine s bogatim detaljima poput volana i šljokica. Od dugih
toaleta u kombinaciji satena i tila do onih kraćih, jednako upečatljivih, zasigurno nijedna nije ostala nezapažena.

5.PAVA BAGS
Mladi i publici relativno novi brend, pod nazivom Pava Bags, dao nam je na uvid svoju kolekciju torbica prilagođenih raznim namjenama. Bilo da se radilo o velikima, malima, jednobojnima, šarenima, ili pak onima s detaljima poput zakovica i nakita, zasigurno se radi o vrlo nosivima i zanimljivim torbama, koje su zadnjih godina veliki hit!

6.DAVID PRIOL
Mladi francuski modni dizajner je i ovoga ljeta Split odabrao kao mjesto za predstavljanje svoje nadolazeće kolekcije. Već treću godinu za redom imamo priliku gledati vrhunski i neobičan dizajn, koji nam odmakom od tipičnih haljina, daje totalno drugačiju sliku žene. Prevladavajuća crna boja, ekstravagancija i zanimljivi krojevi, učinili su da ove kreacije budu
izuzete od ostalih te večeri!

7.NEO ANTIQUE(TOMMY WISE)
Iz Londona nam je u Split došao i Tomy Wise, još jedna mlada nada EFF. Kod njegovih kreacija smo vidjeli mnogo trendova koji su prisutni na svjetskoj modnoj sceni. Kreacije laganih i prozračnih materijala, i nježnih tonova, sa tendencijom skrivanja, ali ujedno primjenom materijala i otkrivanja ženinog tijela, učinit će svaku ženu vrlo privlačnom i izazovnom pa makar ona bila i zakopčana do grla.

8.ROSY GARBO
Brend sa 30godišnjom tradicijom, pod čijim se imenom nalazi dizajner Mauro Belcaro, za kraj prve večeri je bio zasluženi šećer na kraju. Za ljubitelje raskoši i detalja zasigurno. Ove haljine, koje su poznate po ručnoj izradi i bogatoj talijanskoj čipki, odvele su nas u neka davna vremena, kada su ovakve haljine nosile samo odabrane pripadnice kraljevskih obitelji.
Danas Mauro Belcaro tu mogućnost preobražaja u princezu, sa svojim romantičnim i raskošnim haljinama, daje svakoj djevojci!


Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar