Uskoči u sjajnu školsku ponudu u Šoping centru Kragujevac Plaza

Uskoči u sjajnu školsku ponudu u Šoping centru Kragujevac Plaza

Početak školske godine uvek sa sobom donosi nove prilike i nove izazove za đake i roditelje! Kao i svake godine, da početak bude što uspešniji, Šoping centar Kragujevac Plaza u periodu od 29. avgusta  do 02. septembra organizuje mnoštvo (re)kreativnih i edukativnih radionica, ali I specijalne popuste u mnogobrojnim radnjama.

Da bismo imali snage za početak školske godine u četvrtak i petak, 29. I 30. avgusta,  sportsko privredno društvo “Radnički” iz Kragujevca pobrinuće se uz rekreativne radionice odbojke. Oba dana, na platou ispred Plaza centra, od 17h do 20h mališani će imati prilike da nauče osnove odbojke i kako na  pravi način da sarađuju sa drugima I budu timski igrači. U sklopu mini treninga i promocije svog odbojkaškog kluba, “Radnički” će vas upoznati I sa svim ostalim aktivnostima koje ovo sportsko društvo ima u svojoj ponudi.

U subotu i nedelju, 30. avgusta i 01. septembra spremite se za “Plazinu školsku stanicu” I učešće u besplatnim kreativnim i edukativnim radionicama, na kojima najbolje očekuju vredne nagrade u vidu školskih I umetničkih proizvoda.

U subotu, na prvom spratu ispred food courta, u periodu od 11-16h očekuje vas “ARS školski čas” I takmičenje u crtanju. Tri najbolja rada biće nagrađeni školskim I umetničkim proizvodima iz ARS ponude.

U atrijumu centra, oba dana vikenda u periodu od 10-22h možete pronaći obrazovno-edukativni centar “Logikids” s kojim možete zaviriti u repliku  učionice u kojoj je abakus sačuvan od zaborava, a tehnike i metode učenja su prevazišle ograničenje vremenske distance uz  SuanPan program mentalne aritmetike.

I to nije sve! Pripreme za nove školske pobede nastavljamo na Instagram stranici Plaza centra. Pripremite svoje znanje i pratite @kragujevacplazaofficial, jer vas u periodu od 30. avgusta do 02. septembra očekuje online aktivacija ”Vulkanova erupcija pitanja I poklona”. Takmičare sa najboljim znanjem knjižare Vulkan nagradiće specijalnim, školskim, programom iz svoje ponude.

Osim navedenih sadržaja, Šoping centar Kragujevac Plaza pripremio je i sjajnu promotivnu akciju. U periodu od 31. avgusta do 01. septembra u brojim radnjama centra uskočite u specijalne popuste I dočekajte novu školsku godinu u veselom duhu.
 

Za više informacija o programu i satnici dešavanja I specijalnim popustima, posetite sajt www.kragujevacplaza.rs.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar