Traži se pravi muškarac

Traži se pravi muškarac

„Traži se pravi muškarac“ T. D. Džouns je drugi roman neodoljive edicije „Misterija ljubavi“ i nalazi se u prodaji na kioscima i u svim bolje snabdevenim knjižarama.

Mogu li tajne iz prošlosti da pobede osećanja u sadašnjosti.

Rajli Filips je na najteži način morala da nauči kako svaki dan života treba proživeti kao da je poslednji. Nakon što je ostavila dečka s kojim se dugo zabavljala, vratila se u rodni kraj da bi kuću koju je nasledila od tetke mogla da pretvori u pansion. Meštani su mislili da je sigurno poludela, ali Rajli je bila ipak dovoljno pametna da zna da će joj pomoć biti neophodna... i dovoljno mudra da u lokalnim novinama objavi oglas koji će da privuče pažnju.

Vajat Grejson je u nedavnoj prošlosti tragično izgubio voljenu osobu i sada je potpuno skrhan čovek. Prodao je firmu koju je vodio i luta po unutrašnjosti ne bi li nekako pobegao od noćnih mora koje ga proganjaju. Kada je u lokalnim novinama video simpatičan oglas, shvatio je da mu se možda pruža prilika da na nekoliko nedelja skrene misli, baveći se teškim poslovima. Ali nije očekivao da će imati novu šeficu, koja će mu pokazati kako da krene u život iz početka.

Rajli i Vajat su se našli zbog posla. Oboje vešto skrivaju svoju prošlost, međutim ne mogu da sakriju međusobnu privlačnost. Mogu li njihove tajne da pobede život i osećanja?

Amoreta i vi, na krilima ljubavi.

laguna

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar