Stradivarius online prodavnica počinje sa radom u Srbiji

Stradivarius online prodavnica počinje sa radom u Srbiji

30. septembra počinje sa radom Stradivarius kanal za e-trgovinu u Srbiji. Otvaranjem novog kanala prodaje, ova robna marka proširuje svoju modnu ponudu na tržištu i čini je dostupnom svima na sajtu www.stradivarius.com/rs/. Preko ove platforme,robna marka Stradivarius će nuditi asortiman proizvoda iz svoje najnovije kolekcije jesen/zima 2020.

Zahvaljujući ovomu potpunosti integrisanom modelu, kupcima su na raspolaganju mogućnostida prime porudžbinu direktno na kućnu adresu ili da je preuzmu u prodavnici koju sami odaberu. Opcija preuzimanja poručenih proizvoda uStradivarius prodavnici ne uključuje nikakve troškove. Standardna isporuka na kuću adresu košta 349 dinarai besplatna je za porudžbine vrednosti veće od 3.190 dinara. Procenjeno vreme isporuke je od 1do 5radna dana za opciju preuzimanja poručenih proizvoda u prodavnici, ili od 3do 5 radna dana u slučaju standardne isporukena kućnu adresu. Poručenu robu kupci mogu plaćati koristeći VISA, Master card kartice i gotovinskim plaćanjem pouzećem. U slučaju da je potrebno vratiti kupljene proizvode, kupci mogu birati između mogućnosti vraćanja proizvoda od kuće iliih mogu vratiti u Stradivarius prodavnicu koju sami odaberu. Kupci ćeza vraćanje porudžbine imati rok od mesec danaod datuma potvrdeo slanju porudžbine. Novac se kupcu vraća u roku od 7do 14 dana.

Stradivarius-ovi kupci će u svakom trenutku moći da prate svoje porudžbine preko svojih ličnih profila, na kojima im je osim toga dostupna i evidencija o prethodnim porudžbinama, računima, adresamai o prethodno korišćenim načinima plaćanja. Stradivarius-ovi kupci u Srbiji će moći da stupe u kontakt sa predstavnicima ove robne marke preko e-mailadrese ili telefonskog broja kada je potrebno rešiti pitanja vezana za transakcije ili upite. Kupci će osim toga takođe moći da komuniciraju sa kompanijom STR preko profila ove robne marke na društvenim mrežama.

Sajt na adresi www.stradivarius.com/rs/ je osmišljen tako da kupcima pruži iskustvo kupovine koje je prilagođeno korisnicima. Korisnici mogu kupovati koristeći računar ili bilo koji mobilni uređaj. Kako bi se online kupovina učinila još ugodnijom, Stradivarius je kupcima pružio mogućnost online kupovinei preko posebne aplikacijeove robne marke (koja je dostupna u verzijama za iOS i Android operativne sisteme). 

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar