Stilovi u kojima ćete izgledati baš dobro ovog leta

Stilovi u kojima ćete izgledati baš dobro ovog leta

Duga zima je za nama i konačno je vreme da odložite Vaše zimske kapute i jakne u garderobere do sledeće prilike. Letnja sezona je ispred nas, a mi Vam donosimo par predloga kako da i tokom ovog proleća i leta izgledate lepo i ispratite najnovije modne trendove.

 

Leto je nezamislivo bez barem jedne nove haljine u Vašem garderoberu, zar ne? U zavisnosti od stila i šta predstavlja Vaš "cup of tea", evo nekoliko zanimljivih predloga.

 

Cvetni dezeni

 

Cvetni dezeni su uvek u modi! Ove sezone cvetni printovi se koriste u svemu, od haljina do cipela. Mogu se videti u mnogo različitih stilova, uključujući cvetni vez, isečeno cveće, pa sve do cvetnih šara na odeći. Cvetni dezeni su sjajan način da dodate malo boje vašoj garderobi, baš poput ovog dezena na haljini Karmen. Cvetni printovi izgledaju odlično na haljinama, ali i suknjama, pa čak i šortsevima.

cvetni1_karmen.jpg

cvetni2_bianca.jpg 

Životinjski print

 

Životinjski print je oduvek bio popularan, a mislimo da će i ove godine biti hit. Postoji mnogo zanimljivih životinjskih printova koje možete izabrati, uključujući pruge zebre, leoparda, žirafe, tigrova, slonova... Ovi printovi su jednostavno svuda. Ako volite životinje, onda ćete sigurno pronaći nešto što će vam zapasti za oko.

zivotinjski_print1_carly.jpg

zivotinjski_print2_wren.jpg 

Jednobojni stilovi

 

Jednobojni stilovi veoma su u trendu poslednjih nekoliko godina. Glavna prednost je što se lako mogu upariti razlčiti komadi odeće i zaista se dobro slažu sa skoro svim materijalima, od teksasa do kože. Pored toga, jednobojni stilovi su idealan izbor za gotovo svaku priliku, od svakodnevnih, preko večernjih izlazaka, pa sve do nešto svečanijih prilika. 

jednobojni1_ivana.jpg

jednobojni2_andrea.jpg

jednobojni3_vega.jpg

A kada smo već kod svečanih prilika, u toku su pripreme za maturu. Predlažemo Vam da ukoliko još uvek niste izabrali matursku haljinu, pogledate neke od naših predloga haljina u jednobojnom stilu. Ili možda razmislite i o kombinezonu za maturu kao savršenom izboru za Vas! Zašto da ne?

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar