Šta to skriva stajling žene? – Izbor odeće za prvi sastanak otkriva vaše namere

Šta to skriva stajling žene? – Izbor odeće za prvi sastanak otkriva vaše namere

Dok se užurbano spremate za prvi sastanak u glavi vam se vrti samo jedno pitanje - Kakav ću utisak da ostavim? Većina žena nije ni svesna da izbor odeće uglavnom ima presudnu ulogu u igri zavođenja. Izaberite stil koji vam najviše odgovara i otkrijte šta se iza njega skriva.

Pantalone i košulja
Na prvom sastanku ovako se oblače devojke kod kojih je jako izražen takmičarski duh, kojima je svojstveno blefiranje i stalno stavljanje partnera na probu. Pri tome često ne biraju sredstva. Na primer, u stanju su da organizuju izlazak sa partnerom na večeru, pa da pobegnu iz restorana. Insistiraju na ravnopravnosti, ali često sebi daju za pravo da je bez potrebe narušavaju. Njihovo najjače oružje u zavođenju su inteligencija i duhovitost, a tek nakon što se veza razvije, otkrivaju partneru svoju istinsku prirodu, nežnost i ženstvenost.

Ako uz pantalone nose cipele sa štiklama, reč je o vrhunskim zavodnicama, znatno opasnijim od onih devojaka u mini suknjama. Ukoliko pantalone kombinuju sa ravnim cipelama, njihova poruka je – „zabranjen prolaz“. A to je tako jer žele da ih partner shvati ozbiljno i da se što više potrudi oko njih. U vezi su im najvažniji poštovanje i odanost.

Zena prvi sastanak 1.jpg

Duga suknja
Ovde je reč o preduzimljivim ženama, u isto vreme romantičnim i distanciranim, nezavisnim i vrlo emotivnim. Česti su momenti kada im život bez partnera deluje nezamislivo, ali i trenuci kada žele da budu same. Suknja u etno stilu ukazuje na njihovo tradicionalno shvatanje zavođenja i ljubavi.

Duga suknja i čizmice je odevna kombinacija za koju se opredeljuju odlučne žene, osobe koje uživaju u komforu, po prirodi stidljive, ali tu stidljivost vešto prikrivaju naglašenom spontanošću. Ukoliko na prvi sastanak dođe u dugoj suknji i baletankama, to je osoba u kojoj se krije borac za ženska prava. Takva žena je visoko ambiciozna i veoma promišljena. Sigurna je u sebe i oseća se superiorno, što je zabavlja. Međutim, takvo ponašanje često inicira pojavu odbojnosti kod muškaraca. 

Mini suknja
One žene koje na prvom sastanku obuku mini suknju impulsivne su i senzualne, ali i nesigurnije nego što bi se na prvi pogled reklo. Žude da istaknu svoju seksipilnost, a nisu svesne da tako mogu da izgube kontrolu nad situacijom, odnosno da takvom metodom zavođenja mogu da izazovu kontra efekat. Dosta su naivne, zbog čega se često dešava da u ljubavi naprave pogrešan izbor.

Ako na randevu dođu u patikama, to je znak da sa obe noge čvrsto stoje na zemlji i balansiraju između uloge fatalne zavodnice i prijateljice. Mini suknja u kombinaciji sa visokim potpeticama ukazuje na ženinu želju za maksimalnom provokacijom i potrebu da joj se drugi neprestano dive.

Zena prvi sastanak 7.jpg

Uska haljina
Ovakav stil odabraće konzervativna žena. Nju nerviraju osobe koje iskaču iz šablona i na svaki mogući način ona će pokušati da se zaštiti od nepredviđenih okolnosti. Apsolutno je svesna svoje ženstvenosti, obožava igre zavođenja i kod nje je savršeno skladan odnos razuma i senzualnosti. Često ima neodoljivu želju da se potpuno prepusti trenutku, ali se jako plaši da kasnije zbog toga ne pati. Tek kad stekne puno poverenje u svog partnera ovakva žena otkriva divlji deo svoje ličnosti.

Kombinacija uske haljine i visokih potpetica izbor je žena koje su po prirodi kontradiktorne. Žene sa ultravisokim štiklama imaju potpuno jasan cilj i tačno znaju kako da stignu do njega.
Uska haljina i ravne cipele kombinacija je koja ide uz ženu bez kompleksa, potpuno svesnu svoje ženstvenosti, koja tokom zavođenja ne poseže ni za kakvim trikovima.

farmerice i majica.jpg

Izlizane farmerice i majica
Za žene koje se opredele za ovakav stajling reklo bi se da su još uvek u pubertetu, čak i kada je reč o onima koje su prešle četrdesetu. Osećaju se kao tinejdžerke i u tome maksimalno uživaju. Međutim, ono što je njima potrebno je zreo i odgovoran muškarac, koji će ih štititi i voditi kroz život. Žena koja se ovako obuče, lukavo naglašava svoje obline, naročito ako su farmerice uske a majica kratka, što ukazuje da je ta odevna ležernost ustvari veoma dobro promišljena.

Ukoliko uz farmerke obuje baletanke, ta žena je prefinjena i manje je sportski tip nego što izgleda. Ima potrebu za romantikom i uživa u ulozi naivne devojčice. Kombinacija džinsa i visokih potpetica znak je da žena traži jakog partnera, koji će je pratiti u korak i ispunjavati svaku njenu želju.

Fotografije: pixabay.com

Save

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar