Šoping centar Kragujevac Plaza te poziva na drugi Plaza FEST

Šoping centar Kragujevac Plaza te poziva na drugi Plaza FEST

Od 14. do 16.juna pripremite se za drugi Plaza FEST – godišnju muzičku manifestaciju čiji je cilj promocija najvećih muzičkih festivala iz Kragujevca i okoline.

U atrijumu i na platou Kragujevac Plaza centra očekuju Vas razne muzičke poslastice, preko DJ do folklornih radionica, nastup kragujevačkog benda, čitanje poezije i još mnogo toga.

Otvaranje festivala zakazno je za  petak, 14. jun u 12h, kada sve ljubitelje elektronskog zvuka očekuje  VIBE Festival!  Program počinjemo Warm Up setom, a tokom dana oprobaćete se na radionicima analognog i digitalnog puštanja muzike. Za sve one koji u petak posle posla žele da se opuste, tu je After Work Matinee na platou Šoping centra Kragujevac Plaza, od 18 do 22h.

U subotu, 15. Juna od 17h najpoznatiji regionalni festival,  Arsenal Fest, predstaviće se svim posetiocima delićem programa koji Vas očekuje već naredne nedelje u Kragujevcu. Jedan od najzanimljivijih letnjih festivala na otvorenom u Srbiji pobrinuće se da subotnje popodne provedete uz program koji su pripremili DJ Petrović Yugoslavia i kragujevački bend Vesela Mašina.

Plaza FEST završavamo  16. Juna uz  odličan provod i celodnevni program Studentskog kulturnog centra. Kroz svoj rad i sve festivala provešće Vas predstavnici  folklornog ansambla “Svetozar Marković”, dramskih sekcija i Akademskog pozorišta, a od 20h očekuje Vas džez ritam i koncert dua Jazz Sunday, kao i promocija World Music Festivala Estam.

Očekujemo Vas na trodnevnom muzičkom zagrejavanju za festivalsko leto!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar