Šoping centar Kragujevac Plaza slavi rođendan!

Šoping centar Kragujevac Plaza slavi rođendan!

Kragujevac Plaza proslavlja svoj rođendan 23. i 24. marta uz bogat edukativno-zabavni program. Tim povodom svi posetioci će uživati i u koncertu grupe Lexington, sjajnim popustima novih kolekcija omiljenih brendova kao i brojnim iznenađenjima koja ih očekuju na samom događaju.

Uvertira pred rođendansku žurku biće 21. marta, kada će se održati prolećni dečiji maskembal. Mališani iz predškolskih ustanova u originalnim dečijim kostimima prošetaće kroz šoping centar, pokazujući svoje ekološke maske okupljenim prolaznicima. Istoga dana priprema se i veliko otvaranje DM radnje, a povodom toga posetioce očekuje nezaboravna DJ žurka i dečije animacije koje će obradovati najmlađe.

plaza kragujevac

Sve goste Kragujevac Plaza centra koji dođu na rođendan 23. marta dočekaće Duh iz Aladinove čarobne lampe i poželeti im dobrodošlicu. Da je ovaj šoping centar pun iznenađenja dokazaće i plesni performans i animacija svetlećih vila i robota koji će zabavljati goste.

U renoviranom restoranskom delu objekta, posetioci će uživati u specijalanom rođendanskom kutku gde ih, pored radionice poklona, očekuje i torta želja na kojoj mogu ostaviti rođendansku čestitku, a i učestvovati u nagradnom konkursu u okviru koga ih očekuju vredne nagrade.

Program za subotu, 23. mart:
14.00-17.00  Duh iz čarobne lampe
14.00-17.00  Vile i roboti
15.00-19.00  Rođendanski kutak
16.00-19.00  Zabavni program na bini
17.30-18.00  Takmičenje „Muzičke stolice“

Narednog dana od 15 časova, svi koji budu želeli moći će da učestvuju u radionici Muzeja iluzija koja nosi naziv “Mozgaonica”. Cilj radionice jeste da posetioci  razvijaju svoje moždane vijuge kroz zabavu i igru, otkrivajući rešenja kroz logičko-didaktičke igrice.

Program za nedelju, 24. mart:
15.00-18.00  Dečija radionica „Neguj stil od malih nogu“
15.00-18.00  Mozgaj u „Mozgaonici“ Muzeja iluzija
18:00            Koncert Lexington benda
 

Na kraju rođendanske proslave, svi posetioci će uživati u besplatnom koncertu popularne muzičke grupe Lexington bend. Oni će izvođenjem svojih hitova, staviti poseban pečat na ovaj događaj i obradovati sve ljubitelje dobre muzike.

Čekamo vas na velikoj rođendanskoj proslavi centra Kragujevac Plaza.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar