Skokni do zimskih sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza

Skokni do zimskih sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza

Sa novom godinom stigla su i prva zimska sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza! Tokom januara i februara vaši omiljeni brendovi biće na popustu i  do 70%!

Bilo da se pripremate za skijanje, sankanje, ili ste u potrazi za elegantnijom odećom Kragujevac Plaza je prava destinacija za sve Vaše šoping potrebe i zabavu uz brojne radionice i aktivacije za decu i odrasle.

U saradnji sa studentima medicine iz Kragujevca, 9. i 10. februara, na prvom spratu centra, biće održana radionica „Bolnica za medvediće“, u kojoj će svi mališani imati priliku da budu „lekari“, koriste medicinske instrumente, daju „terapiju“ i „leče“ medvediće koje će doneti od kuće.  A dok deca budu delila savete svojim medvedićima, u  „Kutku za mame“ bavićemo se edukacijom mladih žena o prevenciji raka dojke. 

Februar bojimo u zeleno i  učimo kako možemo da očuvamo našu životnu sredinu! U aktivaciji „Zeleno je boja ljubavi“, pravićemo poklone od recikliranog materijala a H&M brend će nagraditi duplim vaučerima za popuste sve one koji vode računa o očuvanju životne sredine i recikliraju svoju garderobu.

Ukoliko ipak želite samo da napravite predah u svakodnevnici Cineplexx Kragujevac Plaza pripremio je specijalne projekcije i mnogo novih naslova, a tu je i renoviran restoranski deo centra, za uživanje u Vašim omiljenim zimskim zalogajima iz bogate ponude naših restorana!
 
ŠOPING I ZABAVA UVEK BLIZU VAS!
 

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar