Saveti kako da proslavite razvod ili raskid

Saveti kako da proslavite razvod ili raskid

Želite nešto bolje za sebe ili vas druga osoba više ne želi u svom životu? To je u redu! Nećemo reći da ko zna zašto je to dobro, jer mi znamo!

Treba popraviti minorne pukotine, ali ako vam se ceo tanjir razbio na sto delova pobogu bacite ga, kupićete drugi i biće bolji, jer hej nije razbijen.

Znamo da ovo sad izgleda, iako razumljivo, teško za prihvatiti. Kada nam se dese loše stvari u životu često sa njima ide i negativno razmišljanje i to je prirodno. Daćemo vam savete kako da se izvučete iz bedaka i nastavite svoj život punim plućima!

Kliše - sve što te ne ubije čini te jačim
Iskačite dok brod još tone, inače nikada nećete preživeti Titanik, to je naš savet!

Niste vi krivi za kraj ili možda i jeste, ali dobro šta sad, date su brojne šanse i prosto nije išlo.

Ne treba sebe ubijati u pojam i premotavati situacije, tražiti krivca ili rešenja, koja nikad neće moći da budu primenjena, a možda i bolje tako.

Film Večni sjaj besprekornog uma dobro opisuje kraj veze, želimo da zaboravimo sve o toj osobi, ukoliko se loše završilo, ali to nije rešenje.

Neki savetuju da treba tugovati za partnerom polovinu ukupnog vremena koliko ste bili zajedno, ali nemamo te silne mesece i godine da se osećamo loše i čekamo da se sami od sebe izlečimo.

Ukoliko ste plakali, bilo je dovoljno. Vreme je da prelomite i proslavite novu slobodu, izvedite drugarice i drugove u provod, a organizacija proslava u Beogradu uvek je dobra formula za uspešan oporavak od lošeg odnosa.

Da nas pogrešno ne razumete, nije kraj dok god još ima emocija, a pogotovo ako imate decu, ali to ne znači da ne bi trebalo da dođe do međusobnog prihvatanja i pomirenja sa činjeničnim stanjem.

Prekretnica u vašem životu i novi početak
Konflikti, stres, suze i bol treba da ostavite iza sebe, nema više potrebe za tim i to je dobar razlog da se proslavi.

Ne mora svako okončanje veze ili života zajedno da prati slušanje tužnih pesama, gledanje romantičnih filmova i osećanje jadnosti.

Evo par ideja kako da nastavite dalje sa svojim životom.

Šta god vas čini srećnima
● Radite stvari koje su bivši partner ili partnerka mrzeli da rade ili vam branili;
Nema više ko da vas sputava u vašim ambicijama i željama, podsetite se stvari u kojima ste nekada uživali, ali su se okončale u nekom trenutku veze, zbog negodovanja, nezadovoljstva ili odbijanja vaše druge polovine da učestvuje u tome.
Sada ste opet svoja osoba, nemate više jednu dodatnu mamu ili tatu, koji vas pokoravaju i kritikuju za svaku odluku.
Naravno ne radite na vašu štetu stvari, čisto da bi ih radili, to se podrazumeva. Ovakvi teški periodi teraju ljude često da se odaju raznim porocima ili novim vezama, što samo pogoršava put ka oporavku.
Vaši izbori nisu večni, recite ovog puta sudbonosno ne!
● Imali ste svadbu? Sada se spremite za proslavu razvoda;
Bela haljina i crno odelo, mladenci, torta na više spratova i vama poznati i nepoznati ljudi. Hajmo sada malo to drugačije, ne možemo uvek praviti dobre odluke, ali bar smo popravili izbor za ubuduće.
Pripremite svoje osvetničke haljine, po uzoru na to kakvu je nosila princeza Dajana. Neka bude crna i mini, odnosno kontrast venčanici.
Momci vi isto suprotno onom što ste nosili, ukoliko ste bili primorani da izgledate na taj dan kako niste želeli, sada je prilika to da ispravite.
Biće vam potrebna i profesionalna šminka, jer zašto da ne izgledate najbolje do sada.
Pozovite samo ljude koje poznajete, što bliža i intimnija žurka to bolje.
Međutim ako želite svima da pokažete koliko vam sada bolje ide u životu, zašto da proslavu ne povećate za još nekoliko desetina ljudi.
Silazak sa “ludog kamena” zna biti strmoglav, postupak razvoda braka je često dugačak proces, koji oduzima novac i narušava mir. Zaslužili ste da učinite nešto lepo za sebe i prihvatite da neke stvari nisu išle onako kako ste zamislili.

Uklonite lošu energiju iz svog života
Otarasite se stvari koje ne pripadaju vama i za koje vas vežu uspomene. Vratite ih bivšoj polovini ili učinite kako vam je volja sa njima.

Venčanicu, verenički prsten, burmu i bilo kakav drugi venčani nakit slobodno prodajte, neće vam trebati, a za buduće sklapanje braka sebi uzmite novu haljinu, koja će vam svakako bolje odgovarati.

Ukoliko pravite poslavu možete dodati i ovu zanimljivu aktivnost, ceremonijalno spaljivanje venčanog lista.

Naravno sve je ovo opciono, ako ste ostali u prijateljskim odnosima i nemate negativna osećanja, nema potrebe da se otarasite stvari kojih ste dobili od muža, žene, dečka ili devojke.

Želimo vam sreću da nađete onog pravog ili pravu, samo ako su to vaši planovi.

Odmorite se od veza za sad i zavolite sebe takve kakvi jeste, bez potrebe da vam drugi ljude ispune dan i podare sreću!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar