Romantična priča - Čim sam te videla

Romantična priča - Čim sam te videla

ČIM SAM TE VIDELA
Vari Makfarlejn

Romantična i zabavna priča o prijateljima koji se zaljubljuju jedno u drugo i priča o novom početku i još jednoj prilici.

Rejčel i Ben. Ben i Rejčel. Njih dvoje protiv celog sveta. Dok se sve nije raspalo. Prošla je decenija otkako su poslednji put razgovarali, ali kad Rejčel jednog kišnog dana naleti na Bena, godine nestanu kao rukom odnesene.

Bili su nerazdvojni tim, i najbolji prijatelji. Ali život teče dalje: Ben je u braku, Rejčel nije. Ipak, u tom deliću sekunde, Rejčel je osetila kako se nekadašnje prijateljstvo vratilo. A s njim i slomljeno srce koje nikad nije uspela da izleči.

Niste ispuštali iz ruke Jedan dan? U tom slučaju, ovo je prava knjiga za vas. Ima i smeha i suza, i svega onoga između to dvoje – ovaj roman će vas očarati čim počnete da ga čitate.

Izuzetno duhovito i zabavno. Zadivljena sam… pravi dragulj.“ Marijana Kiz

Oduševljena sam ovom knjigom. Nasmejala me je i podsetila da je u ljubavi sve moguće – kao uostalom i u svemu drugom u životu.“ Mini Drajver

Veoma mi se dopala: originalna, istinski zabavna, istinski dirljiva, savremena ljubavna priča.“ Kejti Regan

Britki sarkazam i humor koji zasmejava do suza… garantujem da ćete se presamititi. Izuzetno mi se dopalo!“ Klaudija Karol

laguna katalog

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar