Prolećni maskenbal u Šoping centru Kragujevac Plaza

Prolećni maskenbal u Šoping centru Kragujevac Plaza

Nakon vikenda posvećenim proslavi Dana žena od 8. do 10. marta, prolećni ritam nastavljamo uz dolazak novih brendova, novih kolekcija i brojnih aktivacija!

Osim omiljenih brendova iz Šoping centra Kragujevac Plaza koji za sve posetioce pripremaju modne trendove u kojima ćemo uživati u predstojećoj sezoni, stižu i novi zakupci koji će prestaviti svoju ponudu Kragujevčanima i posetiocima iz okoline. Galileo, Pompea, N Fashion i DM otvoriće svoja vrata za sve zainteresovane i obezbediti nezaboravno šoping iskustvo!

U susret buđenju prirode, 21. marta, svi mališani će imati priliku da naprave svoj “ekološki” kostim i predstave svoje kreacije na « Prolećnom maskembalu » koji već tradicionalno organizuje Centar za ekološki i održivi razvoj. Pored odlične zabave, mališani imaju i priliku da osvoje neku od super nagrada koje su obezbedili H&M, McD´s i Cineplexx!

I to nije sve! Dolazak proleća proslavićemo prvog vikenda, 23-24. marta, na velikoj rođendanskoj proslavi Kragujevac Plaza centra. Sjajni popusti, nezaboravne aktivacije za najmlađe i specijalni muzički gosti samo su deo odličnog provoda koji očekuje sve posetioce.
Pripremite se da ovog proleća budete deo nezaboravnog modnog i zabavnog putovanja Šoping centar Kragujevac Plaza!

ŠOPING I ZABAVA UVEK BLIZU VAS!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar