Pripremite se za Noć knjige 18. decembra

Pripremite se za Noć knjige 18. decembra

U petak 18. decembra u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se trinaesta regionalna manifestacija „Noć knjige“ pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

„Noć knjige“ je manifestacija koja se već sedam godina održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Veličina interesovanja za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca „Noći knjige“ raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u „Noći knjige“ naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa novim naslovima i družiti se sa domaćim piscima.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige iznose 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs.

U toku „Noći knjige“ članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa popustima koji važe samo za „Noć knjige“. Jedna od najpopularnijih Laguninih akcija na Sajmu knjiga biće preneta i na „Noć knjige“: 3 knjige za 299, 3 knjige za 499 i 3 knjige za 999 dinara kao, kao i popust od 50% za pojedine enciklopedije za decu izvanredna su prilika za kupovinu vrednih knjiga.

I ove godine manifestaciji „Noć knjige“ priključile su se mnogobrojne biblioteke. Čitava mreža Biblioteke grada Beograda omogućiće popust od 50 odsto na individualnu godišnju članarinu, Narodna biblioteka „Radislav Nikčević“ u Jagodini 18. decembra daje popust od 40 odsto na godišnju članarinu, Narodna biblioteka Srbijeod 18. do 21. decembra daje popust od 30 odsto na sve članarine uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom „Noći knjige“. Narodna biblioteka „Ilija M. Petrović“ u Požarevcu od 17 do 22 sata tog dana daje popust od 50 odsto na godišnju članarinu uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi, Narodna biblioteka Užicetokom celog dana daje popust od 50% na godišnju članarinu, dok Gradska biblioteka u Novom Sadu od 17 do 22 sata, 18. decembra, daje popust od 50 odsto na godišnju članarinu. I Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu 18. decembra od 19 sati do ponoći daje popust od 50% na godišnju članarinu, aGradska biblioteka Subotica 18. decembra daje popust od 40% na godišnju članarinu uz priložen račun o kupovini u knjižari Delfi tokom „Noći knjige“.

Budite budni uz knjigu u petak 18. decembra od 17 sati do ponoći!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar