" />
"/>

Pojavio se drugi trejler za film Branka Radakovića ’’Limunovo drvo’’

Pojavio se drugi trejler za film Branka Radakovića ’’Limunovo drvo’’

Poznati autor nezavisnih filmova, multimedijalni umetnik i roker Branko Radaković koji od decembra 2013. snima dugometražni dokumentarac o kultnoj grupi "Limunovo drvo", ovih dana, objavio je da će taj film definitivno biti izmontiran do kraja juna.

"Cela stvar se malo odužila zbog toga što sam želeo delo za večnost, a ne samo projekat oko koga će trenutno da se digne prašina, što se u savremenom svetu često praktikuje. Mnogi mladi bi na prevaru i na tren da se proslave, a ne razmišljaju šta zaista ostavljaju iza sebe." - rekao je Radaković.

Film koji je dobio veliki publicitet u ex-YU regionu već na samom početku snimanja i na koji već dugo sa nestrpljenjem isčekuje publka, uskoro će izaći."Od početka rada na filmu, pa do sada, dobio sam dosta ponuda za razna učešća. Videćemo gde će se sve naći film Limunovo drvo. Za sada još uvek ništa ne bih da otkrivam jer sam obazriv i prema tome kako da plasiram film jer u svim porama zaudara neka neozbiljnost."- dodao je za kraj Branko Radaković.

Ovih dana objavljen je i drugi spektakularni trejler u kome se, sa izjavama o ovom bendu, pojavljuje, u svega 2 minuta, dvadeset i dve poznate ličnosti iz sveta novinarstva, rok muzike i umetnosti.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar