Počelo je u Parizu

Budite spremni da se ponovo zaljubite.“ Sun On Sunday Fabulous Magazine

A sve je počelo u Parizu… Na vrhu Ajfelovog tornja mladić je zaprosio svoju devojku. Vest o veridbi promeniće sudbine njihovih porodica u Irskoj ali i mnogih drugih koji ih poznaju jer niko ne pretpostavlja šta se sve može dogoditi kad je reč o ljubavi.
Od kada ju je muž iznenada napustio, Lejla uporno pokušava da zaceli svoje slomljeno srce, ali rešena je da bude hrabra zbog buduće mlade. Voni, udovica i izuzetna poslastičarka, usudila se da ponovo pusti ljubav u svoj život, iako je neko izgleda odlučio da je u tome spreči. A direktorka Grejs otkriva da predstojeća ženidba njenog sina znači i to da će provoditi više vremena sa bivšim mužem. Nakon toliko godina razdvojenosti, je li moguće da je pogrešila?

Kada se ove tri žene okupe da pripreme venčanje mladog para, svaka će se suoči sa prošlošću i pitanjem kako da nastavi dalje.

Kada stignete do kraja romana imaćete utisak da ste stekli nove prijatelje. Ovo je divna, topla i mudra priča.“ Woman & Home

Keti Keli piše sjajno i pronicljivo o savremenom životu, a veoma emotivno o ljubavi. Odlično štivo!“Love Reading

Prava ljubav nikad ne teče glatko pa nas Keti Keli vodi neravnim putem prepunim životnih lekcija. Topao i dirljiv roman, ispunjen divnim likovima s kojima se lako poistovetiti. Hoće li prava ljubav pobediti? Spremite maramice!“ Woman Magazine

laguna nova godina

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar