Nešto novo u svetu blogera - eDAYtorial

Nešto novo u svetu blogera - eDAYtorial

Prvo druženje, posle prijateljstvo, sada i partnerstvo. Da li postoji bolji način za započinjanje zajedničkog projekta?

Četiri modne blogerke, koje su vam sigurno poznate ako pratite modni svet, su se udružile i pokrenule zajednički projekat - eDAYtorial. Jovana Bovan, Milena Stanković, Milica Rančić i Svetlana Žmukić, međusobno jako različite, rešile su da te različitosti predstavimo na jednom mestu. "Kroz ovaj projekat ćemo mi različite da komentarišemo iste stvari. Preporučićemo vam omiljene knjige i filmove, savetovaćemo vas šta da obučete ili koju izložbu da posetite,...", kažu devojke. Šarolik sadržaj svakako, koji one uređuju na dnevnom nivou.

Be unique... Be amazing... Be inspired. Njihov je zadatak da vam u tome pomognu.

Posetite ih na www.edaytorial.com .

O blogerkama:
Jovana Bovan je, kao što već možda znate, tvorac bloga Cipelica-Štiklica. Ali verovatno ne znate da je Cipelica, od milja, prva srpska modna blogerka. Pet godina u svoj online modni kutak postavlja fotografije svojih odevnih kombinacija, a neko vreme ste mogli i da je slušate u jednoj radio emisiji koju je vodila. Diplomirani je inženjer informacionih tehnologija u poslovnim sistemima, a u ovom timu je pčelica vrednica sa ozbiljnim hakerskim sposobnostima. Rad u photoshop-u i video montaža njena su sfera interesovanja (i mačji kašalj, reklo bi se), te je njen doprinos sadržaju eDAYtoriala najveći upravo u ovim oblastima.

Milena Stanković je profesor istorije po obrazovanju. Hedonista je po životnom opredeljenju. Vodi modni blog Fashion Magnolia, radi na RTV-u, a po potrebi je domaćica-kuvarica i koktel majstor. Uživa u dobrim serijama, lenčarenju na Dunavu, šetnjama po suvom lišću, ukusu kestena… I, naravno, šopingu! Njen crno-beli modni svet najčešće je obojen hot pink ili ruby red karminom. Osvedočeni je Instagram zavisnik. U eDAYtorial timu je zadužena za odlične outfit postove, ali i kulinarske postove i videe gde će vam praviti zazubice mljac slatkišima i slanišima koje sa lakoćom priprema.

Milica Rančić sasvim sigurno pati od sindroma podvojene ličnosti. Danju je inženjer – master sa višegodišnjim iskustvom u spoljnoj trgovini, a noću modni novinar i bloger. Od 2011. se (sve manje) bavi blogom Tulips and Lipsticks, koji joj je doneo poslove u modnim/lifestyle online i štampanim medijima. Više od dve godine je bila saradnik Wannabe magazina, nekoliko njenih tekstova objavljeno je u časopisu Grazia, a oko pola godine je bila i na poziciji modnog urednika u magazinu Trend. U eDAYtorialu će se predstaviti onim što joj najbolje ide od ruke - piskaranjem o modi, putovanjima i drugim lifestyle i tra-la-la poslasticama.

Svetlana Žmukić - zvrk ekipe. Najmlađa u timu, te joj se tolerišu izjave poput one da su filmovi sa Meg Ryan stari filmovi! Završila je srednju školu za grafičkog dizajnera, zatim poslovni engleski, a sada živi u sunčanom Dubaiju gde radi za Abercrombie & Fitch. Tvorac je modnog bloga Dictionary of fashion, koji već godinama uređuje. Vazda je zaljubljena... U život, pre svega! Glava u oblacima, ali noge, ipak, čvrsto na zemlji. U eDAYtorialu ima zadatak da vas (nas) provede kroz Dubai - preporučiće vam najbolje plaže, najbolje restorane ili mesta za izlazak.

Galerija

1430772572606_lazy-afternoon-edaytorial-wears-01.jpg
14307725801147_lazy-afternoon-edaytorial-wears-05.jpg
14307725813064_lazy-afternoon-edaytorial-wears-10.jpg
14307725830583_lazy-afternoon-edaytorial-wears-09.jpg
14307725869552_lazy-afternoon-edaytorial-wears-03.jpg
Tagovi:

Komentara (1)

  • 05.05.2015

    Jednom recju spoj nespojivog :)

Dodaj komentar