Našminkana za 10 minuta

Našminkana za 10 minuta

Savršena knjiga za tinejdžerke, devojke, žene koje žele da isprobaju nove stilove šminkanja.
 
Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ Borisa Entrupa sadrži detaljna uputstva za 50 načina šminkanja, od svežeg i prirodnog do izgleda sa modne piste.

Isprobajte različite kombinacije, eksperimentišite, budite u centru pažnje i, što je najvažnije, dobro se zabavite!
 
– Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ pruža vam sve što vam je potrebno da preobrazite svoj izgled i otkrijete svoju prirodnu lepotu.
– 50 božanstvenih stilova šminkanja – od neupadljive dnevne šminke do blistavog večernjeg glamura.
– Svaki stil šminkanja predstavljen je na slikama pre i posle, i korak po korak, da biste i sami mogli savršeno da ga primenite.
– Uz sve to u knjizi ćete naći i mnoštvo profesionalnih saveta, trikova i tehnika pomoću kojih ćete uvek moći savršeno da istaknete svoje prirodne prednosti.

Stalni umetnički šminker nemačke televizijske serije „Top model“, Boris Entrup je poznat po svojoj strastvenosti, kreativnosti i uticaju. Osim što dugo radi za televiziju i časopise, ekskluzivni je umetnički šminker firme „Maybelline Jade“. Među njegovim ličnim klijentima su svetski poznate manekenke i slavne ličnosti, a poznat je i po svojoj umešnosti u prilagođavanju profesionalnog načina šminkanja za svakodnevni izgled.
 
Knjigu „Našminkana za 10 minuta“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, na sajtu www.laguna.rs i internet prodavnici www.delfi.rs.

Tagovi:

Komentara (2)

  • Zvuci kao interesantna knjiga! Nisam navikla i on aovakva Lagunina izdanja, ali vredi da se nadje u svacijoj torbici :)

  • 11.06.2015

    Volela bih da dobijem ovi knjigu kako bih sto bolje naucila da sminkam sebe pa onda i druge.Bila bih vam zahvalna kad bih bas mene izvukli,hvala

Dodaj komentar