Naša Marina Đarmati osvanula u Philips kampanji!

Naša Marina Đarmati osvanula u Philips kampanji!

Živimo u tehnološki vrlo naprednom dobu, i iako se možda na prvi pogled ne čini tako, do sada isključivo informacijski pojam umjetne inteligencije možemo pronaći svuda oko nas. Većina se s umjetnom inteligencijom susreće svaki dan kod korištenja pametnih telefona i brojnih aplikacija, a od sada ona je prisutna i u parnoj postaji.

Philips je spremno odgovorio na potrebe potrošača koji ne žele samo visokokvalitetne uređaje, već tehnologiju koja im pomaže da postignu brže i više, te je tako patentirao jedinu parnu postaju na svijetu koja koristi umjetnu inteligenciju pomoću ugrađene kamere.

Za potrebe lansiranja ove tehnološki napredne parne postaje, Philips se odlučio za nesvakidašnji pothvat i organizirao profesionalno snimanje za poznate hrvatske novinare i urednike. Tako su se ispred kamere našli Jasminka Bračanov, Nikola Grbin, Alma Premerl Zoko, Zvonimir Pelko, Dina Plevnik Hajduk i Marina Đarmati koji su iskusili svjetla reflektora, prepustili se u ruke stručnjaka i prvi put se našli ispred kamere.

Tako je Philips uveo novinare u svijet inovacije i omogućio im da iz prve ruke dožive svijet ispred kamere – objektiva i Philips PerfectCare 9000 Series. Ova parna postaja je jedina  na svijetu koja zna što glača jer ima ugrađenu ActiveSense tehnologiju za prepoznavanje tkanina. Kako bi se to postiglo, osim ugrađene kamere ova tehnologija koristi i funkciju umjetne inteligencije čime prepoznaje tkanine i u skladu s time prilagođava idealnu temperaturu i količinu pare za glačanje. Zbog sustava brzog hlađenja, glačalo neće uzrokovati pregorijevanje tkanine i može se ostaviti na odjeći ili dasci za peglanje bez brige. Ova vrhunska tehnologija integrirana u lagano glačalo ima i pametni senzor DynamiQ koji zna kada se i kako glačalo pomiče čime osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije, pa tako može ukloniti nabore na najdebljim tkaninama.

Glačanje uz Philips PerfectCare 9000Series mijenja percepciju jednog od najomraženijih kućanskih poslova i uvodi korisnika u svijet inovacije i ekskluzivnog iskustva gdje glačanje postaje lako, a rezultati vrhunski. U to su se uvjerili i novinari koji su na profesionalnom snimanju imali priliku isprobati parnu postaju što je rezultiralo kreativnim fotografijama pod umjetničkom direkcijom fotografkinje Andree Mulder, dok je za potpuni sjaj glavnih aktera zaslužna vizažistica Klaudija Kelemović.

Izvor: PR

Galerija

16022472131398_1.jpg
16022472141523_5.jpg
16022472142198_2.jpg
16022472142626_3.jpg
16022472142703_4.jpg
16022472152095_6.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar