"Najbolji prijatelj", revija modnih aksesoara za pse

U okviru šeste večeri 31.Amstel Fashion Weeka, koji se održava od 31.marta do 7.aprila pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, održana je revija modnih aksesoara za pse “Najbolji prijatelj”, u Mikser hali, u Karađorđevoj ulici.

Reviju modnih aksesoara “Doggy style” u okviru kampanje “Najbolji prijatelj” u korist odgovornog vlasništva i usvajanja pasa, otvorio je gradski sekretar za komunalne i stambene poslove, Predrag Petrović. Autor projekta Ivana Bajić ovaj put je okupila renomirane beogradske umetnike koji su i sami veliki ljubitelji pasa, a koji su prihavtili da dizajniraju specijalnu liniju modnih aksesoara pod brendom “Doggy Style.”
najbolji prijatelj
Na modnoj pisti u ulozi manekena publici su se prikazali sami psi, koji su izazvali opšte oduševljenje među prisutnima. Veliki broj poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života grada, bio je na ovoj reviji: direktorka kancelarije za Evropske integracije Milica Delević sa ćerkama, Bojana Lekić, glumac Vlada Aleksić, manekenka Zorana Obradović, kreatorka Tijana Pavlov, pisac Ivan Lalić, slikar Uroš Đurić, Maja Lalić, Kosta Bunuševac, Milica Stojanović, Maja Uzelac i mnogi drugi.

Na reviji su promovisani serijali fotografija koje je radio umetnički fotograf Nebojša Babić i 12 spotova u kojima poznate ličnosti Srbije svojim primerom odgovornog vlasništva promovišu ideju da ljubav prema psima podrazumeva i odgovornost i pozivaju građane da i sami usvoje psa i tako steknu pravog najboljeg prijatelja.

Modne aksesoare su ove godine između ostalog kreirali umetnici:Kosta Bunuševac , Uroš Đurić, Slavimir Stojanović, Marija Jelisijević, Jovana Božović i Anatea Arizanović za REMAKE, Mikser tim: Maja Lalić i Aleksandr Spasojević, Miša Obradović i Jasmina Sanader, i francuski brend visoke mode VIVOG. Specijalno za ovu priliku svoje radove motivisane ljubalju prema psima izložila su i deca iz doma Sremčica.

Modni aksesoari su bili prodajni, a novac koji je prikupljen biće doniran za sterilizaciju napuštenih pasa.

Projekat su pomogli: Eukanuba, Kinološki savez Republike Srbije, Studio B, Avon, Mevex.

www.belgradefashionweek.com

Galerija

13337115506237_2.jpg
13337115656849_3.jpg
13337115806375_4.jpg
13337115970648_5.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar