Milica Radin je nova mis Vojvodine

Milica Radin je nova mis Vojvodine

Osamnaestogodišnja Milica Radin iz Stapara  preuzela je ovogodišnju titulu Miss Vojvodine. Nadmetanje za najlepšu Vojvođanku održano je u  turističkom naselju „Ribarsko ostrvo“ u organizaciji Modnog studija „Baron“, a pod licencom „Miss Yu“ kompanije. Izbor za Mis Vojvodine predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se Milica Radin plasirala direktno u finale takmičenja za najlepšu Srpkinju.

Titulu prve pratilje ponela je Aleksandra Ćirić iz Kikinde dok je za drugu pratilju izabrana novosađanka Kristina Babić.

Devetočlani stručni žiri, kao Miss šarma proglasio je Sonju Vojnović, dok je titulu Miss fotogeničnosti ponela Marija Nikić.

9545.jpg

Izbor za Miss Vojvodine obeležile su prelepe haljine koje u takmičarke nosile, a koje je obezbedio modni kreator i domaćin, Mladen Baron, čiji se Modni studio pobrinuo za šminku i frizuru Vojvođanskih lepotica. Devojke su svoju gracioznost u takmičenju pokazale šetajući u večernjim haljinama, kupaćim kostimima, a koreografiju osmislila je Slađana Ivanišević. Za odličnu atmosferu pobrinuo se poznati vodeljski par Boško Jakovljević i Maja Manojlović , dok su u pauzama publiku svojim pesmama zabavljali Tanja Banjanim, Romana i Dejan Matić. Ovogodišnji izbor bio je u duhu lepote i glamura, što je predstavljeno i kroz scenografiju koju su krasili raskošni cvetni aranžmani, krostalni lusteri, orhideje i baldahini.

7_0052.jpg
 

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar