„Maestra“ u prodaji!

„Maestra“ u prodaji!

Najuzbudljiviji triler koji ćete pročitati ove godine!

L. S. Hilton je autorka romana „Maestra“, o kojem ceo svet priča, a za koji su prava prodata u 35 zemalja širom sveta i pre objavljivanja!

Junakinja ovog psihološkog trilera sličnog „Talentovanom gospodinu Ripliju“,  Džudit Rašli je femme fatale prepredena kao Ejmi Dan iz „Iščezle“, opasna kao Lizbet Salander iz „Muškarci koji mrze žene“, seksi, pametna i smrtonosna. Danju je asistentkinja u prestižnoj londonskoj aukcijskoj kući, a noću hostesa u jednom od najozloglašenijih barova u gradu.  

DA BI DOBILA ONO ŠTO ŽELI

Kako bi uspela u životu, Džudit zna da mora poštovati pravila igre. Promenila je naglasak, uvežbala manire otmenih ljudi i svoju diskretnost dovela do nivoa umetnosti. Ali kad je otpuste zato što je otkrila mračnu tajnu umetničkog sveta, njeni iskreni napori i snovi za boljim životom biće uništeni. Zbog toga dopušta svom omiljenom, a već skoro zaboravljenom osećanju – gnevu – da je obuzme znajući da će se tako osećati bolje.

ONA ĆE PREKORAČITI SVE GRANICE

Dok prati jednog od svojih najvećih klijenata do Francuske rivijere, dogodiće se strahovita nesreća koja će sve promeniti. Ne bi li zaštitila sebe, Džudit shvata da mora da se pretvori u nekog drugog. Menja identitet i postavlja pravila nove opasne igre.

L. S. Hilton, autorka romana „Maestra“, odrasla je u Engleskoj a zatim je živela u Ki Vestu, Njujorku, Parizu i Milanu. Pošto je diplomirala na Oksfordu, studirala je istoriju umetnosti u Parizu i Firenci. Radila je kao novinarka i kritičarka umetnosti. Trenutno živi u Londonu.  

Roman je na srpski jezik prevela Eli Gilić.

laguna

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar