Kupi knjigu i izaberi dva Avon proizvoda!

Kupi knjigu i izaberi dva Avon proizvoda!

U želji da spoje lepo i korisno Avon i Laguna organizuju zajedničku akciju.

Akcija inspirisana ženskom lepotom omogućava vam da kupite knjigu „Našminkana za 10 minuta“ i izaberete dva proizvoda kompanije Avon koja se brine o vašem izgledu. Ova neverovatna akcija počinje u subotu, 1. avgusta 2015. godine u svim knjižarama Delfi i trajaće dok traju zalihe.

Knjiga „Našminkana za 10 minuta“ Borisa Entrupa pruža vam sve što vam je potrebno da preobrazite svoj izgled i otkrijete svoju prirodnu lepotu. 50 božanstvenih stilova šminkanja – od neupadljive dnevne šminke do blistavog večernjeg glamura.

Svaki stil šminkanja predstavljen je na slikama pre i posle, i korak po korak, da biste i sami mogli savršeno da ga primenite.

Uz sve to u knjizi ćete naći i mnoštvo profesionalnih saveta, trikova i tehnika pomoću kojih ćete uvek moći savršeno da istaknete svoje prirodne prednosti.

Kompanija Avon je multinacionalna kozmetička kompanija. Kao najveća kompanija direktne prodaje, Avon posluje u više od 100 zemalja sveta i ima preko 6 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodna linija uključuje kozmetičke ali i modne proizvode kao i proizvode za kuću. Ovoga puta kompanija Avon je pripremila sjajne proizvode kao što su senka i krejon za oči, ruževe i sjaj za usta, lak za nokte i maskaru.

Na ovoj akciji važe članski i količinski popusti.

Svoju duhovnu lepotu negujte čitanjem, a lepotu lica naglasite sjajnom i trendi kozmetikom. Zahvaljujući akciji Lagune i Avona ovog leta imate priliku da izgledate zavodljivo u svakoj prilici.

Brzo i lako do savršenog izgleda.

Kupi knjigu i izaberi dva Avon proizvoda!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar