Kompanija NEPI Rockcastle donirala iznos od 150.000 EUR za borbu protiv virusa COVID-19

Kompanija NEPI Rockcastle donirala iznos od 150.000 EUR za borbu protiv virusa COVID-19

NEPI Rockcastle, vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi koja se bavi komercijalnim nekretninama, donirala je međunarodnoj organizaciji Crvenog Krsta 150.000 EUR u cilju podrške naporima za sprečavanje širenja virusa COVID-19.  Novac će biti distribuiran prema trenutnim medicinskim potrebama i koristiće se za kupovinu dezinfekcionih sredstava ili opreme neophodne za usporavanje širenja virusa. Takođe će se podržavati kampanje širenja svesti o merama koje se mogu preduzeti da bi se sprečilo dalje širenje virusa korona.  

Donirana sredstva će biti raspoređena u nekoliko ogranaka Crvenog Krsta u centralnoj i istočnoj Evropi.  Novac će biti uložen u neophodne proizvode kao što su: hirurške maske za lice, sapuni, sredstva za čišćenje ruku, maramice i drugi higijenski proizvodi.

Poziv za solidarnost širom zemlje
NEPI Rockcastle je posvećen pružanju podrške društveno odgovornih inicijativa, stoga je grupa tokom prošle godine podržala preko 80 NVO, aktivnih u različitim oblastima, poput socijalne podrške, zdravlja, obrazovanja i životne sredine. Suočena sa novonastalim okolnostima kompanija NEPI Rockcastle obratila se ovim nevladinim organizacijama, u nameri da ih podstakne da deo iznosa preusmere ka onima koji su u prvoj liniji borbe protiv virusa korona. Neke od organizacija su se već odazvale inicijativi i potvrdile da će u narednom periodu aktivno doprineti u vidu donacija i podrške kampanjama usmerenim na borbu protiv virusa COVID-19.

O kompaniji NEPI Rockastle

NEPI Rockcastle je vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi koja se bavi komercijalnim nekretninama, licitirana na berzama u Johanezburgu (JSE) i Euronext u Amsterdamu.

Komapnija ima izuzetan portfolio objekata s dominantnom pozicijom u Rumuniji, Poljskoj i Slovačkoj, kao i jakim prisustvom u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Srbiji i Litvaniji, konstantno šireći svoju mrežu na tržištima centralne i istočne Evrope. Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima Šoping centar Promenada Novi Sad, koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji, Šoping centar Kragujevac Plaza i Kruševac Shopping Park.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar