Katarine Cvitković uskoro na Charlotte International Fashion Week-u

Katarine Cvitković uskoro na Charlotte International Fashion Week-u

Svega nekoliko dana splitsku dizajnericu Katarinu Cvitković dijeli od putovanja u Ameriku gdje će se predstaviti svojom kolekcijom odjeće.

Snimanjem promotivne kampanje u jednom od najljepših dalmatinskih gradova zaključene su pripreme dizajnerice Katarine Cvitković za predstavljanje u Americi kamo putuje za pet dana. Ondje će, na Charlotte International Fashion Week-u predstaviti kolekciju kojom je osvojila pobjedu na međunarodnoj modnoj manifestaciji Europe future fashion ovo ljeto u Splitu. Budući da je postala prva Hrvatica kojoj je pružena mogućnost sudjelovanja na ova dva prestižna modna događaja, Katarina će svjetskoj modnoj publici uz pomoć video-klipa i promotivne kampanje pokušati dočarati ljepotu zemlje iz koje dolazi.
katarina cvitkovic
Dalmatinski ugođaj u Americi. U tome će joj, s jedne strane zasigurno doprinijeti i kolekcija koja je inspirirana Jadranom u čijoj je dubini dizajnerica pronašla pregršt boja i oblika koji su je fascinirali i poslužili joj kao misao vodilja i inspiracija. S druge strane, promociju Hrvatske dodatno će omogućiti  i  brend De Lena. Radi se o čipkanom nakitu za tijelo koji  stvara dizajnerica  iz Omiša, Milena Ulić,a koji svoju jedinstvenost duguje načinu upotrebe-direktnom apliciranju na tijelo te je kao takav zaštićen kao jedini u svijetu. VIP gosti dviju modnih manifestacija u Americi kao poklon dobit će ovaj jedinstven nakit. Obje dizajnerice snimile su promotivnu kampanju čije prve fotografije upravo donosimo.

photo: Ivo Burić, Željko Šunjić
asistent fotografa: Luka Mimica
modeli: Meri Benčić,Ljubica Staničić
make-up: Maja Banić
hair: Hrvoje Kegalj za Mič StaylingEurope Future Fashion

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar