Kako se obući za novogodišnju noć?

Kako se obući za novogodišnju noć?

Ljudi koji su se u ovoj godini puno bavili modom, a sa kojima veoma volimo da sarađujemo otkrivaju nam kako će izgledati u novogodišnjoj noći. Možda Vam daju ideju, ako ste još uvek u dilemi!

Nevena Kragić
Nevena Kragić
Stičem utisak da mnogo njih previše obraća pažnju na to veče, a suština je da nam već nakon ponoći nije ni bitno kako izgledamo, jer smo već dovoljno pijani da nam svi izgledaju lepo. Zato predlažem - obucite nešto što može ostati  u celosti isto i do 4-5 ujutru i da ne rizikuje diskutabilne fotografije. Pošto...realno, ta noć se pamti samo na osnovu fotografija.

Sandra Lalović
Sandra Lalović
Bitno je da se obučete sa stilom, dovoljna je i mala crna haljjina sa dobro izabranim aksesoarima pa da izgledate savšeno. Ljubitelj sam čistih i prefinjenoh linija pa zato i predlažem malu crnu haljinu. Takođe bila bi idealna ista, sa malim dodacima resa ili šljokica.... Za NG treba izgledati prefinjeno! Ili duga crna haljina sa otvorenim ledjima... uvek dobar izbor, i izgleda savršeno sexy...

Branislava Antović
Branislava Antović
I za novogodišnju noć ostaću verna svojoj strasti prema oštrim i strogim krojevima, geometrijskom printu i klasici. Obući ću klasični crni šortc, uz prugastu crno-belu košulju i izuzetno elegantan crni sako sa šljokicama i naglašenim naramanicama. Uz sve dodajem tamni crni grlion, uz Zarine cipele-sandale. Završni momenat biće krv crveni ruž na usnama.

Jovana Bovan
Jovana Bovan
Postoje tri stvari kojima se vodim pa neka to budu moji saveti:
1. Obucite nešto što vam je udobno i u čemu se osećate prijatno.
2. Ako kupujete garderobu za tu priliku izaberite nešto što ćete i kasnije moći da nosite i kombinujete.
3. Prilagodite odevnu kombinaciju mestu gde ćete dočekati Novu godinu.

Zorannah
Zorannah
Obucite ono u čemu ćete se osećati najudobnije! Ja sam za crne kožne pantalone, bajkerske čizme i neku majicu sa ludim natpisom!

Barbara Repe
Barbara Repe
Za doček Nove godine ću obući zlatnu kožnu suknju, Zara glitter sandale te crni top i crne grilonke. Nezaobilazan je i tamni bordo ruž na sve to!

Aleksandar Adrian Ranković
Aleksandar Adrian Ranković
Za sjajnu priliku kao što je doček Nove godine, preporučio bih sofisticirani outfit upotpunjen neformalnim cipelama i dodacima, ukoliko želite da budete za nijansu drugačiji.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar