Izabrana Miss Porto Karasa

Izabrana Miss Porto Karasa

Finalistkinje ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije imale su u petak uveče prvu proveru svog revijalnog nastupa na izboru za Miss Porto Karasa (Grčka) gde se trenutno nalaze na pripremama. Žiri kojeg su činili grčki zvaničnici, najlepšom među najlepšima proglasili su dvadesetogodišnju Mariju Ćetković, košarkašicu iz Feketića, koja je kao nagradu dobila desetodnevno letovanje u Porto Karasu iduće godine. Marija Ćetković je ujedno i miss Vojvodine, koja je pobedila na ovogodišem izboru u Novom Sadu.

Sve devojke su očarale publiku koja je napunila lobi hotela Meliton u grand rizortu Porto Karas. Kako se ove godine u finalu nalazi nekoliko šampionki, tako su one izvele svoje veštine u pauzama između izlaza, pa su Teodora Kuzman (Beograd) i Daša Radosavljević (Kragujevac) izvele svoje numere u oblastima latino i disko densa, dok je Isidora Ćirković (Beograd) šampionka u karateu izvela nekoliko kata, a Milica Dimitrijević (Smederevo) otpevala jednu grčku pesmu.

Devojke su u prvom izlazu nosile džins i majce sponozora Evelin, u drugom izlazu nosile su kupaći kostim Il Quore Italiano, dok su treći izlaz činili modeli, večernje haljine dizajnerke Marije Celić i nakit Vesne Milošević.

Na kraju večeri, predstavio se i čitav tim koji ove godine radi na pripremama sa devojkama - Vesna de Vinča, predsednik kompanije, Nebojša Pilipović Pilo, umetnički direktor, Drago Vulinović, učitelj Tai čija, Mili Veljković, učitelj tenisa, Dr Filgud, voditelj škole hrane i fizičke kondicije koji je ujedno bio i voditelj programa, tim fotografa (Ištvan Čekuš, Sara Popović i Tamara Antonović), Boris i Ivana Malagurski kao realizatori emisije o izboru za Miss Srbije, Darko Nikolić, asistent, šminkeri Balkan Media tima i frizer Snežana Surnajac iz salona Alexa la Vie.

Foto by Tamara Antonović

Galerija

14118378499885_marija-etkovi_-miss-porto-karasa.jpg
14118378697812_revija-__1__.jpg
1411837886287_revija-__2__.jpg
1411837919419_revija-__3__.jpg
14118379402036_tim-sa-finalistkinjama.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar