Gde letuju poznate devojke iz sveta mode!

Gde letuju poznate devojke iz sveta mode!

Leto je vrelije na instagramu! Pratili smo poznate devojke iz sveta mode duž obale... i počastile su nas sjajnom dozom hedonizma! Pripremite svoje HASHTAG-ove, krećemo!
lena p.jpg
lena p s decom.jpg
Ruska, modna ikona, Lena Perminova, udajom za poznatog, ruskog biznismena Aleksandra Lebedeva, obezbedila je sebi garderober o kom sanjaju sve devojke sveta, prelepu vilu na planini, u kojoj zapravo i žive i svakako, pasoš pun šarenih pečata! Ovo leto, sa svojom porodicom letovala je na moru, na relaciji Turska-Grčka! Sa svoje jahte, gde se sjajno provodila sa decom, šalje nam morske pozdrave!
samahaya.jpg
samahaya party.jpg
U poslednje vreme veliku pažnju privlači i dvojac dveju sestara, Sama i Haya Khadra. Poznate kao drugarice, još poznatijih manekenki, Kendall Jenner i Gigi Hadid, one na svom instagramu slave leto i pokazuju šta zapravo znači La Vie En Rose... Bogati, pomalo razmaženi i sa stilom, ovo leto proveli su na krajnje avanturisticki način. Nakon roadtrip-a sa prijateljima, one su za iste, pripremile i gala žurku sa specijalnim dress code-om. Odeveni u belo, sa pernatim krilima, svi su izgledali kao odbegli iz bajke.
chiara capri.jpg
blonde salad capri.jpg
Vodeća svetska blogerka, Chiara Ferragni, svoj odmor provela je na savršenom Kapriju. Ovo malo italijansko ostrvo odavno je predmet čežnje svih hedonista. Smaragdno plava boja mora samo je razlog više da se upravo ovde provede leto. Od Chiare smo navikli na uvek sjajne, idilične fotografije. Tako je i ovog puta.
positano italy karlie.jpg
karlie kloss positano italija.jpg
Aktuelna manekenka, Karlie Kloss, leto je provela u malom, italijanskom gradicu Pozitano, na samoj obali. Poznata kao jedna od manekenki sa kojom dizajneri najviše vole da sarađuju, upravo zbog njene ljubaznosti i skromnosti. Počastila je svoje pratioce prelepim fotografijama sa odmora. Ovih dana, objavljena je i sjajna kampanja koju je snimila za legendarnu Diane von Furstenberg, #DVFSecretAgent.

A gde letuju domaće blogerke i modeli?

Do narednog puta, uzdišemo za Kaprijem i uranjamo naša stopala u vreli pesak, pa makar to bio i onaj na obližnjem jezeru.

Đorđe Bukvić

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar