Gala žurka Leonarda DiCapria

Gala žurka Leonarda DiCapria

Leonardo DiCaprio često je i sam na meti kritika koje se tiču rastrošnog života, dok u međuvremenu on beži iz uloge Velikog Getsbija i priča o klimatskim promenama i spasavanju Planete Zemlje.

Njegova fondacija, Leonardo DiCaprio, ove godine je aukcijom prikupula čak 40 miliona dolara za razvoj ekologije. Kako navode svetski mediji, novac će međusobno biti podeljen za zaštitu okeana i slonova, kao i institutu za istraživanje ekosistema.

Ove godine, po drugi put, fondacija je priredila gala žurku kojoj su prisustvovali uticajni, moćni i slavni. Čitav događaj priređen je u egzoticnom St. Tropeu.
Orlanda Bloom
Pored Leonardovih kolega glumaca, poput Orlanda Bloom-a, Kate Hudson i Marion Cotillard, žurki su prisustvovali i najuspešniji top modeli.
Naomi Campbell
Naomi Campbell je zasijala u Versace Atelier kreaciji, pored njenog dugogodišnjeg prijatelja, vozača formule, Lewis Hamiltona. Prelepa Ruskinja, Natasha Poly je svoje pratioce počastila i sa par fotki sa ovog eventa, na svom Instagram profilu.
John Legend
Pozitivnom energijom, kao i uvek, plenio je i John Legend sa svojom suprugom, Chrissy Teigen.
Princ Albert II od Monaka
Posebnu pažnju privukao je Princ Albert II od Monaka, koji je istakao da mu je čast što može da podrži organizaciju koja se brine o životnoj sredini i ekologiji.
Elton John
Goste je zabavljao legendarni Elton John.

Đorđe Bukvić

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar