Fragola Fashion Studio

Fragola Fashion Studio se bavi dizajnom i proizvodnjom unikatnih odevnih predmeta, nakita i modnih detalja.

Ideja o *Fragoli* rodila se u Rimu, na putovanju, inspirisane italijanskom kulturom i modom. Po povratku sa putovanja, u septembru, nastale su prve skice, a ubrzo i prvi komadi garderobe.
fragora1
Iza *Fragole* stoje Jovana i Ariana.

Jovana Jovanović (25) apsolvent prava, komunikativna, kreativna, sklona improvizaciji. Obozava Italiju, modu, fotografiju, poeziju i lakove za nokte. Omiljeni dizajneri Karl Lagerfild i Mickhael Kors.
Ariana Miljkovic(23) student 4. Godine bankarstva, organizovana, prakticna. Obozava modu, skijanje, zivotinje i cupcakes. Omiljeni dizajneri: Alexandar Mc Queen, Vivienne Westwood
Nasa primarna zamisao je da modu treba znati nositi, a ne dozvoliti da ona nosi vas. Prati ti aktuelne trendove, ali im svakako dati licni pecat, cilj nam je razbiti monotoniju i uniformmisanost u odevanju.
Modeli su jednostavnog ali atraktinog kroja, od finih kvalitetnih materijala,mirnih tonova ali zanimljivog I originalnog dezena. Svaki komad je unikat, elegantnih linija, ujedno I lagan za kombinovanje, nosljiv I zenstven. Prilagodljivi su, pogodni za dnevne,poslovne ali I vecernje kombinacije.
fragora2
U novembru smo prvi put javno izlagale, u Beogradu na “Modi za poneti” u KC Gradu, kao i na bazaru unikata “Katapult” u Delta Cityju. Jedno lepo i pozitivno iskustvo koje pruza puno mogucnosti. Ostvarili smo puno kontakata, zadovoljni smo reakcijom ostalih izlagaca ali i klijenata. Svaki savet i sugestija su dobro dosli.
Fragola je namenjena devojkama, zenama koje pre svega imaju svoj stav, zele da ostave utisak, da budu posebne i jedinstvene.

Galerija

13248530964772_1.jpg
13248531118153_2.jpg
13248531312686_3.jpg
13248531571117_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar