Europe future fashion od 14. -15.07.2012 u Splitu

Europe future fashion od 14. -15.07.2012 u Splitu

Europe future fashion 2012 okuplja i ove godine perspektivne Europske dizajnere od 14 -15.srpnja 2012 u Splitu. Europe future fashion, koji je održan prošle i pretprošle godine u Splitu, postao je prepoznatljivi događaj za dizajnere diljem Europe. Ovaj europski festival mode dobio je odlične ocjene za sadržaj, ali i izuzetno pozitivnu atmosferu od sudionika, medija i gledatelja.

Možemo reći s sigurnošću da je ovo jedan drugačiji modni događaj od ostalih u regiji.Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima diljem Europe da prezentiraju svoje kolekcije te surađuju s stručnjacima iz modne industrije. Tijekom dva dana ove modne avanture razvijaju se nova poznanstva, razmjenjuju znanja i iskustva i što je najvažnije odvija se jedna izuzetno pozitivna atmosfera u kojoj je užitak raditi.
Europe future fashion
Ove godine, Europe future fashion 2012 održat će se 14 i 15 srpnja 2012 u prekrasnom hotelu Le Meridien Lav u Splitu.

Kao novitet, ove godine se pozivaju i studenti svih Europskih škola dizajna da se prijave i pokažu svoje kolekcije. Najbolji od njih će osvojiti besplatno sudjelovanje na jednom od Europskih fashion week-ova.

Koncept programa sadržavati će :
-modne revije
-radionice
-izložbeni prostor
- after party

Svi dizajneri koji smatraju da imaju „ono nešto“ , da su „drugačiji od drugih“ mogu se prijaviti preko web stranice www.europefuturefashion.com ili na mail info@europefuturefashion.com.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar