Dirljiva priča o pravoj ljubavi iz prošlosti sa otkrićem prave ljubavi u sadašnjosti!

Dirljiva priča o pravoj ljubavi iz prošlosti sa otkrićem prave ljubavi u sadašnjosti!

TRAKA BOJE LAVANDE
Heder Berč

Traka boje lavande je priča o dve ljubavi, jedne iz prošlosti i jedne u sadašnjosti, ali istovremeno i omaž borcima Drugog svetskog rata i njihovoj hrabrosti.

Može li svežanj dugo skrivanih ljubavnih pisama junaka iz Drugog svetskog rata nadahnuti ženu slomljenog srca da opet zavoli?

Još ranjena nakon gorkog razvoda, Adrijen Karter odlazi iz Čikaga, povlači se među sunce, pesak i lepotu juga Floride, i sa žarom se posvećuje renoviranju oronule viktorijanske kuće na obali. Pri samom početku radova, otkriva kutiju skrivenu na tavanu i u njoj topla i osećajna pisma padobranca iz Drugog svetskog rata, upućena devojci koja je pre više od pola veka živela u toj kući.

Ova stara pisma – neverovatno poetična i romantična – prevazilaze vremenski jaz i bude u Adrijen radoznalost koja će je nagnati da uđe u trag njihovom piscu. Vilijam Brajant sada je starac s nadimkom Dekica i živi u obližnjem gradu sa svojim lepim ali preterano zaštitnički nastrojenim unukom Vilom. Dok postepeno otkriva tajne tih pisama, kao i tajne porodice Brajant, Adrijen će shvatiti da još nije voljna da potpuno odustane od ljubavi.

„Ovom knjigom Heder Berč je pokazala takav pripovedački dar da bismo mogli pasti u iskušenje da je nazovemo Marajom Keri ljubavnog romana.“  USA Today

„Poslednji roman Heder Berč kombinuje dražesnu, nostalgičnu, dirljivu priču o pravoj ljubavi iz prošlosti sa otkrićem prave ljubavi u sadašnjosti... Svojim lirskim, savremenim pripovedanjem, prizemnim junacima i složenim zapletom pripoveda priču od koje će čitaocu uzdrhtati srce.“ RT Book Reviews.

teslina pošiljka


Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar