Dan zaljubljenih u Šoping centru Kragujevac Plaza - ZELENO JE BOJA LJUBAVI!

Dan zaljubljenih u Šoping centru Kragujevac Plaza - ZELENO JE BOJA LJUBAVI!

Kragujevac Plaza vas poziva da ove godine proslavimo Dan zaljubljenih na poseban način! Od 14. do 16. februara slavimo ljubav uz brigu o voljenima i  širenje svesti o našoj planeti i pomoći koja joj je potrebna u ovom trenutku. 

Na prvom spratu centra, od 14. do 16. februara, pronađite „zaljubljeni“ zid, napravite uspomenu i učestvujte u instagram konkursu “Slikaj i podeli” gde vas očekuju slatki i vredni pokloni. 

U petak i subotu, 15. i 16. februara, sve mališane očekuju  edukativne i kreativne, reciklažne radionice koje su pripremile predškolske ustanove “Nada Naumović” i “Đurđevdan”, a tu su i vaučeri za popuste na kupovinu u H&M radnji za najvrednije podržavaoce reciklaže.  

I to nije sve! Najraznovrsnija ponuda poklona u brojnim radnjama Kragujevac Plaza centra očekuje sve koji žele da obraduju voljene malim znacima vrednim pažnje, a tu su i sjajni filmski naslovi bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza i renoviran ambijent restoranskog dela centra da uživanje u zajedničkim trenucima sa najdražima bude upotpunjeno.

Za više informacija o dešavanjima i instagram konkursu, posetite www.kragujevacplaza.rs, kao i stranice društvenih mreža Instagram i Facebook,  @kragujevacplazaofficial i @kgplaza.   
 
Ove godine, u Šoping centru Kragujevac Plaza, "Zeleno je boja ljubavi!".

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar