Četvrti Fashion Week u Nišu

Četvrti Fashion Week u Nišu

Agencija SNOB planira po četvrti put samostalno organizovanje internacionalne modne manifestaciju u Nišu “FASHION WEEK”. Manifestacija se održava od 30.11 - 1.12.2012. u Muzičkom klubu “SPARK“, u centru grada.

Na prethodnim manifestacijama su učestvovali modni dizajneri, modne kuće, modne škole i fakulteti, ne samo iz Niša i Srbije, već i iz bivških jugoslovenskih republika (Hrvatske, Makedonije, Bosne, Crne Gore), kao i iz Italije, Bugarske, Ukrajine, Rusije i SAD-a, koji su prikazali kreacije visoke mode, street fashion, casual, jeans, venčanice, sportsku odeću, haljine od recikliranog materijala.
fashion week nis
Brojne novinarske, tv i radio ekipe izveštavaju o manifestaciji. Organizacioni tim, između ostalih, čine i bojni fotografi, šminkeri i frizeri, bez čije nesebične pomoći i stručnog znanja, ova manifestacija ne bi bila na zavidnom nivou. Kreacije nose manekeni i makenke Agencije SNOB.

Ovog puta, pored modnih kreatora, modnih kuća, modnih škola i fakulteta, predstaviće se u takmičarskom delu manifestacije i mladi modni dizajneri (do 30 godina starosti) za koje je učešće besplatno!

Link za prijavu

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar