“Čep Festić” u Šoping centru Kragujevac Plaza

“Čep Festić” u Šoping centru Kragujevac Plaza

Draga deco i roditelji, pozivamo vas na četvrti inkluzivni festival za celu porodicu "Čep Festić"  koji će se, u saradnji sa udruženjem “Čep za hendikep’’, održati u Šoping  centru Kragujevac Plaza 16.novembra u periodu od 14h -16h.

Ovo je četvrti festival ovakvog tipa koje organizuje Udruženje „Čep za hendikep“ sa ciljem da se cela porodica takmiči i zabavi, a ujedno i podigne svest o inkluziji i ekologiji.

Program aktivnosti koji Vas očekuje tokom 16.novembra
Igre koncentracije:
    Mini lavirint
    Čep slalom
    Taktilne igre

Igre memorije i imitacije:
    Čepogluma
    Eko kviz

Kreativno-edukativni kutak:
    Eko bojanke
    Mozaik od čepova

Takmičarske igre:
    Čep poligon
    Sekopak igre: Igra memorije, 3D šuma, Igra X/O sa flaša - digitalna aktivacija
    ReCan: Recikliranje sa presovanjem limenki 

Muzičke igre:
    Koreografija uz pesmu “Kolita Cocolate”
    Više od čepa
    Animacija

Udruženje Čep za hendikep već sedmu godinu u saradnji sa brojnim kompanijama, školama, vrtićima i drugim institucijama, ambasadama i pojedincima uspešno realizuje filantropsko ekološku inicijativu prikupljanja čepova čijom se reciklažom nabavljaju ortopedska pomagala. Takođe, Šoping  centar Kragujevac Plaza od marta ove godine postao je redovan partner na projektu prikupljanja čepova, te svakog dana na prvom spratu našeg centra možete ostaviti čepove za donaciju.

Tokom 16.novembra biće tu i udruženje Crveni krst, koji će prikupljati školski materijal za mališane koji su u njihovom programu. Akcija Crvenog krsta je otvorena za sve koji žele da tokom ove subote doniraju školski pribor.

Više informacija o svemu možete pronaći na sajtu  www.kragujevacplaza.rs ili našim društvenim mrežama, kao i na sledećim linkovima  www.facebook.com/cepzahendikep i cepzahendikep.org.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar