Budimo zajedno budni uz knjigu

Budimo zajedno budni uz knjigu

Posle velikog uspeha koji je „Noć knjige“ ostvarila u decembru prošle godine i ovog juna, po dvanaesti put, biće organizovana regionalna manifestacija koja promoviše kulturu čitanja. Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. Sada već tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ održaće se 12. juna 2015. godine, od 17 do 24 sata, u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 22 grada u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Manifestacija će se održati pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom većom od tri stotine objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća u zemlji i regionu. U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje dvadeset devet knjižara, kao i najveća virtuelna prodavnica u regionu, www.delfi.rs.

Manifestacija „Noć knjige“, pokrenuta 2009. godine, postala je najposećenija kulturna manifestacija koju za sedam sati poseti više od 50.000 ljubitelja dobre knjige.

Pored ponude – više od 50.000 naslova – i ove godine pripremamo fantastične popuste, poklone, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima, a to je samo deo iznenađenja ove manifestacije.

Budimo zajedno budni uz knjigu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar